Drivhuset og lækre solskinsdage

Over weekenden fik jeg helt styr på drivhuset. De sidste ting blev plantet og der kom lidt hygge derind. Hvis I kiggede med sidste år, kan I nok se, at sengen ikke står derinde mere. Den var super hyggeligt, men også vild upraktisk, da vindruerne “fælder” helt vildt og det hele dryssede ned i sengen. Så den blev skiftet ud med en lille bænk og den fineste stol fra Ilva, som er en del af et sæt på 6. De andre 5 står oppe på terrassen, rundt om vores nye havebord, som er en gammel kabeltromle. Men det for I at se en anden dag.

Puderne på bænken er også fra Ilva, og bænken er købt i Jem og fix til ingen penge. Vi fik, for et par weekender siden, også plantet et fint kirsebærtræ, som vi har lagt sten og skærver omkring. I kan se før og efter billeder HER.

Nu mangler jeg bare at sætte nyt glas i. Det er åbenbart et ongoing projekt. Sidste år satte jeg 19 nye glas i. I år er det dog kun 6 der skal til. Vinteren har været hård ved drivhuset og blæsten har rykket skruer ud, så glasset er faldet ud og siderne har klapret mod hinanden. Næste år satser jeg på at der ikke skal udskiftes nogen (som om det kommer til at ske).

Hvis I har lyst til at se hvordan drivhuset så ud sidste år, kan I læse indlægger HER. Det er vildt at se, hvordan haven er helt pløjet op i baggrunden. Der er ingen terrasse og træerne bagved er helt skåret ned. Det ser heldigvis helt anderledes ud i dag.

Styling af drivhuset

Før billede af drivhuset

Jeg kan næsten ikke forestille mig at det engang har set sådan her ud. Og det var ikke engang da det var værst. Da vi købte huset, var drivhuset helt groet til. På billedet her, har jeg højtryksrenset glasset i flere dage og vi har lagt fliser. Det var en hård omgang, som jeg bestemt ikke savner, men nyder resultatet af hver dag!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Drivhuset og lækre solskinsdage”

  1. Det ser godt nok hyggeligt ud. Vi har samme billige bænk fra jem&fix, den virker fint 😉 Dejligt at se billeder fra processen. kh katrine

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top