living on a budget

Nordlux – Lamper til folket

img_7347Reklame for Nordlux

For et par uger siden, var jeg til et super hyggeligt event i København ved Nordlux. Jeg plejer ellers altid at takke nej til stort set alle events i København, fordi jeg synes det er for langt at køre fra Skanderborg for et par timer i København. Men denne gang flaskede det sig helt perfekt med noget andet på Sjælland. Og så hjalp det også lidt, at jeg havde søde Louise fra MortilMernee som selvskab i bilen på den lange køretur hjem.

Nordlux er et Nordjysk lampefirma som i år fejrer 40 års jubilæum og havde derfor inviteret nogle udvalgte bloggere og pressefolk til en hyggelig aften i Kinfolk Gallerys smukke lokaler på Amagertorv. Kendetegnet ved lamperne er et smukt nordisk design og visionen er at udvikle designprodukter til en pris, som alle kan være med på. Det kan jeg jo godt lide og så var det altså lækkert med lidt Nordjysk charme i København. Det var en super hyggelig aften, omgivet af smukke lamper og søde mennesker, og jeg er rigtig glad for, at jeg fik muligheden for at komme med.

Som en del af eventet har jeg fået lov at style min egen lampe herhjemme på vores kontor. Lampen er udvalgt af Nordlux og jeg må sige, at deres valg er spot on. Jeg har selv været på jagt efter en akitektlampe til bordet, så det kunne ikke have passet bedre. Den er simpelthen så fed. Og det bedste af det hele er, at jeg har fået lov til at forære en lampe magen til væk til en heldig en af jer.

img_7270 img_7272 img_7276 Jeg er også ret vild med denne her gulvlampe “Patton“. Mega fedt med det skrå design.


OBS KONKURRENCEN ER SLUT!

Den heldige vinder blev Britta Nielsen:)

Stort tillykke Britta. Jeg har sendt dig en mail. 


Vind arkitektlampen Arki til en værdi af 1.299 kr.

For at deltage i konkurrencen, skal du smide en kommentar i indlægget her og skrive, hvor du vil placere lampen, hvis du vandt.

Jeg håber I har lyst til at være med. Jeg trækker allerede en vinder om 4 dage, søndag d. 4 juni. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke:)

img_7338

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

123 kommentarer til “Nordlux – Lamper til folket”

 1. Britta Nielsen

  Den flotte lampe skal stå på mit skrivebord i kontoret, som netop står og mangler sådan en fin lampe 🙂

 2. Jeg er vild med Nordlux og absolut også denne favorit 😍 Hvis vi vandt, skulle den på væggen i vores nye køkken så der er fint lys til køkkenbordet – samt en fin dekoration i rummet 😊

 3. Det næste projekt i vores nye lejlighed er en godt arbejdshjørne til min kæreste, da han arbejder en del hjemme. Og der ville den smukke arkitetlampe passe helt PERFEKT! Både til når C arbejder hjemme, men også til god belysning så børnene og jeg kan lave noget kreativt 🙂 vi håber og krydser alt hvad vi kan!

 4. Denne smukke lampe ville jeg sætte på væggen i mit nye køkken sammen med et par stykker mere! Totally in love! Vildt flot! 🙏🙏😍

 5. Den ville være perfekt på mit skrivebord i enden af vores store stue, som er lidt mørk på grund af en (ellers) flot rødlig murstensvæg. Det ville give det helt rigtige lys til min hjemmearbejdsplads👌

 6. Jeg har endelig fået mig en plads til at studere, en krog i stuen, det har et rigtig skandinavisk skrive bord look med træplade og sorte metal ben, jeg leder præcis efter sådan en arkitekt lampe, ville passe helt perfekt ind der.

 7. Christel Sørensen

  Vi har er gangareal med lidt ekstra plads ind mod en af værelserne i vores hus, ved stuen. Rummet er så dårligt placeret, mørkt og svært kedeligt – selvom jeg hele tiden forsøger at gøre der hyggeligt. Har nogle hylder der, som jeg overvejer at skifte ud med en teaktræ kommode – og der kan lampen stå ☺️

 8. Jeg har netop fået indrettet mit kontor, og det ville være lækkert at udskifte den nuværende kobber-lampe med en flot klassisk en af slagsen.

 9. Min kæreste og jeg har netop kigget på den lampe – den vil passe godt i vores kontor, som vi er ved give den helt store makeover!

 10. Mathilde Hollmann

  Min kæreste og jeg skal snart flytte, så den ville passe perfekt i vores nye stue. Den er så fin. 👌🏼😍

 11. Jeg er ved at lave mål og ‘tegninger’ til mit nye arbejdshjørne. Og jeg er helt sikker på at lampen vil passe perfekt på skrivebordet.

 12. Hvis jeg vinder, skal den fine lampe stå på det kontor som vi er igang med at indrette i vores nye hus

 13. Hvis jeg vinder, skal den fine lampe stå på det kontor som vi er igang med at indrette i vores nye hus

 14. Håber håber håber at vinde den fine aktitektlampe. Den vil passe perfekt på toppen af mit smukt patinerede arkivskab i træ.

 15. Jeg ville placere den i vores lille køkken, hvor vi mangler lys. Der er ikke så meget plads, så muligheden for montering ville bare være helt perfekt!

  Tak for en god blog 🙂

 16. Super flot lampe, den ville passe perfekt i vores nye indkøbt lejlighed som vi pt er ved at totalt renovere. Jeg ville sætte den i vindues karmen i stuen, så man kan nyde den hele dagen 😄🙏🏻

 17. Jeg ville stille den på mit hjemmebyggede skrivebord, hvor jeg lige for tiden bruger rigtig mange timer til at forberede mig til alle de kommende eksamener! 😁📔

 18. Jeg vil montere den på badeværelset, hvor lampens design og udtryk ville fungere så godt i samspil med rummets sjæl 🍀🍀🍀🍀.

 19. Den ville passe så godt som sengelampe på min datters teenage værelse. Så kan hun læse i sengen om aftenen uden at skulke stå op for at slukke lyset bagefter 🙂

 20. Efter 4-års langdistanceforhold ml. Aarhus og København er det endelig lykkedes min kæreste og jeg at komme ind på kandidaten i samme by. Derfor ville denne fine lampe på give varme, glæde og lys i vores nye fælles hjem, som allerede er stærkt inspireret af dine fine blog-indlæg. Vi krydser fingre!

 21. Den skulle stå på det skrivebord jeg endelig får plads til når vi flytter lige om lidt – der vil jeg blandt andet nyde godt af lækkert lys når jeg skal sy 🙂

 22. Maj-Britt Moreno

  Sikken en skønhed 👌😍. Jeg ville placere lampen på min lave skænk i min stuen eller på et lille bord sammen med en smuk plante ved min lænestol 💡

 23. På min datters fine væghængte skrivebord. Når hun skal starte i 1. klasse til august, vil hun sikkert komme til at bruge endnu mere tid ved bordet som derfor gerne skal være indbydende og med et godt lys😊

 24. Den skulle stå i mit lille kontorhjørne, som min kæreste og jeg er ved at indrette i vores lejlighed. Den er lige mig, jeg synes den er så smuk! 😊

 25. Therese (teeidle)

  Hej från Sverige! Skulle placera den i min sons rum. Han tycker om att tända en lampa på natten när han blir rädd för mörkret <3

  Love the insta and blogg!!

 26. Min kæreste og jeg flytter sammen i hans lejlighed om 1 måned, og jeg er edderspændt! De fleste ting er hans, så det kunne være så fedt, hvis jeg kunne tage den her med, og placere den solidt i vores nye læsekrog, som vi er i fuld gang med at indrette sammen!

 27. Jeg er igang med at bygge en kontor hjørne. Og mangler netop en lampe. Denne er PERFEKT!😍😍😍

 28. Hvis jeg skulle være så heldig at finde, så ville jeg afgjort placere den på mit skrivebord, som står i mit lille, hyggelige hjørne under vores trappe 🙂 Jeg har længe ledt efter den perfekte lampe dertil og er sikker på, at denne stilrende lampe vil være spot on!

 29. Flot! Hvis jeg er heldig og bliver vinder af kampen, så forærer jeg den til min datter som snart skal lave mange lektier som gymnasieelev 😉

 30. Jeg skal snart flytte ind i min første lejlighed, da jeg skal studere på universitetet. Derfor ville lampen passe perfekt ved skrivebordet til de mange aften timer med læsning, som jeg ved, at jeg har i vente 🍀🍀

 31. Åh… Må have denne lampe stående på mit skrivebord, for den vil helt sikkert hjælpe mig med at få læst lektier i fremtiden 😊

 32. Natasja Lauritsen

  Den skulle stå i mit nye ‘kontor’ i min kæmp entre 😍 Den er så smuk og stilfuld! 👌🏼

 33. Gitte Helene Stenum

  Den er så fin at den helt sikkert skal stå i stuen – så man hele tiden kan se den og få maksimalt ud af den – både til hygge og læsning og ikke mindst når bølgerne går højt med spil 😊

 34. Sigbrit Beyer Milthers

  Hvis jeg vandt denne smukke lampe skulle den stå og pynte på vores skrivebords ø. Det vil pynte på min mands side, som ærligtalt trænger til lidt smukt design. Og jeg ville kunne dreje den over mod min side når jeg har gang i mine kreative sysler, hvor jeg vitterlig trænger til et bedre arbejdslys.

 35. Den skulle stå på min kærestes nye hjemmelavede skrivebord i din allerbedste DIY-stil! Han har opsat et kombineret skrivebord og hylder med rør og overflader af gamle gulvbrædder! ⚒

 36. Sarah Frederiksen

  Det skal være den nye sengelampe, nu hvor soveværelset alligevel skal have en makeover 👌🏻

 37. Den vil passe så fint på væggen på min søns værelse. Så kan vi bruge den, når vi bygger LEGO 😊

 38. Den skal stå og pynte på skrivebordet, den må give et godt lys til når man læser til eksamen langt ud på natten 👏🏻

 39. Marianne Guldager

  Hvis jeg er den heldige vinder af den smukke lampe, skal den stå i vores stue, hvor jeg ofte sidder og hækler. Lige nu har vi kun en gulvlampe, så det er lidt svært at hækle i dårligt lys. (Specielt svigermor bliver glad, hvis der kommer mere lys, så hun kan se til at strikke, når hun kommer på besøg) 🙊

 40. Anne S Thorsted

  Hvis jeg vinder vil jeg placere den smukke lampe på min reol sammen med min elskede Silkeborg-plakat fra Kortkartellet – er sikker på at de 2 ville matche hinanden smukt 😍

 41. Den ville jeg SÅ gerne vinde. Den skal stå påmin mands nye kontor og sikre ham godt arbejdslys. Han fortjener det SÅÅÅÅÅ meget…

 42. Den skulle stå på mit skrivebord ved siden af senge i mit lille 12 kvm værelse, så jeg kan læse om aftenen 🙂

 43. Katrine Busch-Petersen

  Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle den helt klart hænge på væggen ved siden af min seng, så jeg kan få noget ordentligt lys når jeg læser om aftenen ☺️

 44. Fantastisk lampe som jeg ville placere på kontoret præcis som dig. Tak for en blog fuld af inspiration 🙂

 45. Kathrine Skovgaard

  Jeg har været på udkig efter en læse/hyggelampe i længere tid, som skal stå på mit lille sidebord ved sofaen- denne ville helt sikkert være mere end velkommen til denne plads 😊

 46. Sara A. Larsen

  Den skulle helt klart stå på mit smukke hjemmelavede hævesænkebord på arbejdsværelset. Den vil klæde bordet og rummet rigtig godt med det stilrene design, og lækkert med de mange funktioner – så kan man altid finde plads til den og flytte den rundt efter behov 🙂 er i øvrigt ret vild med din styling af lampen. Det ser mægtigt ud.

 47. Ville placere den i stuen i vores nye hus vi lige har overtaget idag og skal til at sætte i stand😊👍

 48. Jeanette Offersen

  Super lækker lampe, som selvfølgelig vil passer perfekt på mit kreahjørne/skrivebord 😍🍀

 49. Ditte Smed Olesen

  Hvor er den FLOT!! 😀 Krydser fingre og håber <3 Skal have ærespladsen, på mit skrivebord! 😀 😉 Smil fra Ditte

 50. Den skulle stå på mit skrivebord. Har “kontor” ovenfor trappen, er aldrig rigtig blevet indrettet men er i gang. 😀. Det ville være en kærkommen hjælp

 51. Hmm ser flere muligheder, i første omgang nok ved krea bordet, fordi der mangler lys. Men tænker også at den kunne stå fint i stuen

 52. Jeg er netop ved indrette nyt kontor – der er filtet, malet, sat lister op mm. Og nu skal jeg igang med at “nusse” = finde lækre skønne ting til at skabe stemning. Arkitektlampen vil passe perfekt 👍. Jeg vil gerne dele et billede af mit nye kontor – med lampe – hvis jeg vinder 😉

 53. Den skulle stå på skrivebordet, når vi om nogle måneder (endelig) efter flere år på farten flytter i fast bolig 😊

 54. Den fine lampe ville passe perfekt i mit studiehjørne i min nye lejlighed, nu hvor jeg flytter til Aarhus for at studere Erhvervsøkonomi, HA 🙂

 55. Den lampe ville pynte i vores mørke lejlighed dom ligger i stuen, hvor der desværre ikke kommer meget lys eller varme ind. Den skulle stå i stuen😊

 56. Jamen, den skal da stå i vores nye multirum/kontor, som slet ikke er så nyt endnu – har blot ikke fundet en lampe, som passede. Denne er lige i øjet!

 57. Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg ville sætte den på væggen i min søns teenageværelse, han mangler nemlig en lækker væghængt lampe 😀

 58. Hvis jeg vandt den fine lampe, ville jeg sætte den ved min datters skrivebord. Der er slet ikke noget lys, og jeg får dårlig samvittighed hver gang, hun bruger det, men jeg har simpelthen ikke fundet en lampe, der passer. Og jeg glemmer hele tiden at kigge efter en. Men hun mangler i den grad lys, og det ville blive så flot med arkitektlampen ved skrivebordet. Så ehm, jeg krydser fingre. Jeg når helt sikkert (desværre) ikke at købe en lampe før du har fundet en vinder …

 59. Jeg er næsten lige flyttet i min egen, hjemmekøbte (og lidt hjemmelavede) lejlighed – og lamper er, hvertfald for mig, altid det sidste, der kommer rigtigt op. Den her er perfekt, fordi jeg kan rykke den rundt, og ikke behøver bore i mine nye vægge. I første runde tror jeg, den skal stå på min kommode i soveværelset, hvor jeg smukkeserer mig hver morgen.

 60. Jeg vil placere den på mit nye skrivebord. Jeg er ved at give min lejlighed en make-over og lampen ville være et lækkert sidste finish <3

 61. Min kæreste og jeg er ved at renovere vores nye lejlighed, og denne lampe ville være prikken over i’et i vores nye stue 🙂

 62. Jeg ville placere den smukke Nordlux lampe på mit sengebord. En klædelig og funktionel lampe er perfekt til lange læsedage i min bløde seng 😊

 63. Sikke en flot lampe.
  Den skulle stå inde på vores kontor, hvor vi mangler lidt lys omkring bordet 🙂

 64. Kirsten Sørensen

  Lækkert design! Er helt vild med den! Jeg ville stille den på vores skrivebord og komme af med den gamle fra Ikea. 😊

 65. Jeg har faktisk meget længe, ledt efter en flot lampe, til mit hækle hjørne i sofaen, og denne her ville passe ind perfekt! 😍

 66. Åhhh hvor er den altså fiiin! Den ville få plads ved siden af min flotte mand ved hans nye skrivebord – lige ved siden af mit så jeg kan nyde udsigten 😊

 67. Super flotte lamper, hvis jeg vinder vil jeg bruge det i kontoret , hvor den skal stå på skrivebordet 🙂

 68. Hvis jeg var så heldig, at vinde ville den helt sikkert skulle stå på min søns værelse. Han elsker at bygge LEGO og læse bøger, så den ville være perfekt til ham 😊

 69. Denne smukke arkitekt lampe vil sikkert kunne give et skønt lys, på vores store skrivebord. Her bliver der lavet lektier, skrevet opgaver, og messer af krea hygge. Forhåbentlig liv et skønt og smukt lys kunne gøre at symaskinen også vil kunne finde ind på kontoret, istedet for spisebordet 😊 Skøn dag til dig og tak for en fin blog..

 70. Jeg vil hænge den smukke lampe på væggen over min yndlingsplads i sofaen, hvor er godt lys til at strikke sirlige mønstre ved er rart at have 😊

 71. Hvis jeg vinder lampen vil jeg overraske min mand med den på hans hjemmekontor som jeg er ved at opgradere til han kommer hjem fra job i udlandet. Den vil være prikken over i’et og han vil blive SÅ glad.

 72. Tanja Jakpnsen

  Lampen skulle stå ved siden af sofaen og give lys til nogle hyggestunder i stuen.
  Men ville nok blive flyttet lidt rundt og også ende i kontoret😄

 73. Åh hvor fin en lampe! Den skulle stå på vores skrivebord i stuen – så ville vi nok komme til at bruge det, hvis der er så fin belysning!

 74. Nina Bøg Madsen

  Sååå fin 🙂 Vil passe perfekt ind på mit nye kontor som skal i brug når jeg efter sommeferien skal tilbage på job efter barsel.

 75. De laver simpelthen så godt lys hos Nordlux.
  Jeg havde en kollega, hvis mand arbejdede der.
  Jeg har nok den dårligste belysning ved mit skrivebord, kun min datters barnelampet på væggen, så denne smukke Arki ville gøre underværker:-)
  Gode dage til dig.

 76. Jeg mangler en skrivebordslampe, så det er helt sikkert der den skulle stå, hvis jeg bliver den heldige:-)

 77. Åh, den er SÅ fin! Jeg har længe ledt efter en til rullebordet i stuen! Den vil passe perfekte ind der! Og så vil den være helt perfekt til skrivebordet på min datters værelse, når hun bliver stor nok til det behov

 78. Birgit Pedersen

  Jeg ville helt sikkert placere den på min lille væghængte teakplade. Den hænger ved sofaen i stuen og der trænger vi til noget lækkert lys.

 79. Annmari Jensen

  Ville placere lampen i vores kommende lejlighed lige ved min kommende ammestol, for lige præcis der mangler jeg virkelig en lækker lampe til at pryde det nye mor liv som studerende!

 80. Hvis jeg vinder den flotte lampe, skal den stå på mit arbejdsbord i det syværelse, som jeg skal til at indrette.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen