Den her kage må I bare prøve!!! Den er himmelsk. Blandingen mellem den syrlige smag fra rabarberne og hindbærerne og sødmen fra den hvide chokolade er fantastisk! Og fordi der er creme fraiche og frugt i kagen, er den dejlig svampet. Perfekt til aftenkaffen ALLE tidspunkter!
Jeg har brugt opskriften HER. Jeg har dog ændret lidt i den. Og fordi jeg hverken ejer et dl mål ELLER en vægt, afviger min kage nok også en smule fra den i opskriften. Men det er den altså ikke blevet mindre fantastisk af!
Hvis I har fulgt med I min Instagram Story de sidste par dage, har I nok også fundet ud af, at jeg ALTID bager på slum og fra opskrifter i hovedet.
Jeg har undladt mandelmel, simpelthen fordi jeg ikke kunne finde det i supermarkedet. I stedet har jeg bare brugt økologisk hvedemel. Så har jeg tilført ca. 100 gr. optøede økologiske hindbær og puttet lidt mere hvid chokolade i.
Hindbærskum
1/2 liter piskefløde (jeg er altså også tosset med soya piskbar fra Alpro! Jeg er generelt ikke særlig vild med den fede smag af kold fløde)
1 lille håndfuld optøede økologiske hindbær
2 tsk vaniljesukker (ja, det er jeg også ret vild med)
Tip
I stedet for at smøre formen, så put bagepapir i. Så slipper man også for at vaske springformen af og kagen sidder ikke fast nogen steder.
Tryk frugten godt ned i dejen