Rababer/hindbærkage med hvid chokolade og hindbærskum

Rababer/hindbærkage med hvid chokolade

Rababer/hindbærkage med hvid chokolade og hindbærskum

Den her kage må I bare prøve!!! Den er himmelsk. Blandingen mellem den syrlige smag fra rabarberne og hindbærerne og sødmen fra den hvide chokolade er fantastisk! Og fordi der er creme fraiche og frugt  i kagen, er den dejlig svampet. Perfekt til aftenkaffen ALLE tidspunkter!

Jeg har brugt opskriften HER. Jeg har dog ændret lidt i den. Og fordi jeg hverken ejer et dl mål ELLER en vægt, afviger min kage nok også en smule fra den i opskriften. Men det er den altså ikke blevet mindre fantastisk af!

Hvis I har fulgt med I min Instagram Story de sidste par dage, har I nok også fundet ud af, at jeg ALTID bager på slum og fra opskrifter i hovedet.

Jeg har undladt mandelmel, simpelthen fordi jeg ikke kunne finde det i supermarkedet. I stedet har jeg bare brugt økologisk hvedemel. Så har jeg tilført ca. 100 gr. optøede økologiske hindbær og puttet lidt mere hvid chokolade i.


Hindbærskum


1/2 liter piskefløde (jeg er altså også tosset med soya piskbar fra Alpro! Jeg er generelt ikke særlig vild med den fede smag af kold fløde)

1 lille håndfuld optøede økologiske hindbær

2 tsk vaniljesukker (ja, det er jeg også ret vild med)

Ingredienser til rababer/hindbærkage med hvid chokolade


Tip


I stedet for at smøre formen, så put bagepapir i. Så slipper man også for at vaske springformen af og kagen sidder ikke fast nogen steder.

Tryk frugten godt ned i dejen

Rababer/hindbærkage med hvid chokolade inden den blev sat i ovnen.


Velbekomme!


FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top