Nye havemøbler på terrassen + DIY bord

Indlægget indeholder reklame for ILVA

Havemøbler på terrassen

Jeg har sgu en sej kæreste! Tænk sig, at han har bygget denne her terrasse helt selv. Han har blot fået lidt hjælp med konstruktionen af min stedfar. Jeg er simpelthen så stolt! Manden arbejder i en IT virksomhed, og så kan han lige bygge sådan en terrasse uden at have prøvet det før. Jeg er imponeret, hver gang jeg kigger på den! Men det her indlæg skal faktisk ikke handle om terrassen, for jeg har taget jer med et par skridt længere hen til spiseområdet. Sofaområdet med pallesofaen så I HER.

Vi fik det her mega fede bord af min far og hans kone i julegave. Til vores held syntes de, at det var for stort til deres lille terrasse. Bordet er en gammel kabeltromle, som har fået skåret foden til, og så har vi slebet overfladen, da det lige var rustikt nok. Tromlerne kan evt. købes på DBA til meget billige penge. Jeg solgte hurtigt vores gamle havesæt, og så havde vi pludselig intet at sidde på. Ups! Så vi gik på udkig efter nye stole. Jeg ville gerne have at de skulle have et minimalistisk udtryk (det kan jeg jo så godt lide). Og så skulle de ikke ligne traditionelle havemøbler, som vi havde før. Så vi faldt over de her Copenhagen steel fra ILVA. Jeg synes de er mega flotte. Og så elsker jeg, at de ligner stole, som kunne have stået indenfor.

Vi fik dog et lille problem, da stolene blev leveret. Benene er nemlig så smalle og mellemrummet i terrassebrædderne så store, at de simpelthen faldt ned i revnerne. Blot et tip, hvis nogen af jer er forelsket i stolene og har store mellemrum i terrassen, så er det altså ikke en hindring. Man kan nemlig købe dupsko til dem. Vi har dem på den ene stol. Genialt! Vi skal selvfølgelig også have på de andre, men vi skulle lige tjekke, om de passede, og det gør de. Vi er så glade for stolene, og de er et perfekt match, både til bordet og resten af terrassen.

Terrassen med lounge og havemøbels-arrangement

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Nye havemøbler på terrassen + DIY bord”

 1. Hej Louise

  Tak for en fin og inspirerende blog.

  Jeg er så tosset vild med, at I har malet jeres terrasse sort. Det ser bare rigtig godt ud. Har selv en lidt slidt og træt lærketerrasse og overvejer at gøre det samme.

  Inden jeg kaster mig ud i det, vil jeg dog lige høre, om du vil dele dine erfaringer med en sort terrasse. Jeg bekymrer mig primært om varme og snavs/skidt. Har det været et problem for jer – eller skal jeg bare lade være med at bekymre mig 🙂

  På forhånd tak
  Jakob

  1. Living on a budget

   Hej Jakob

   Tusind tak! Dejligt du kigger med. Vi er også rigtig glade for det. Jeg må nok indrømme med de temperaturer vi har haft i år, har den været ret varmt. Men det har alt vist. Selv de lyse plastiktæpper vi har på terrassen har været brandvarme. Jeg er nok mere træt af skidtet. Den bliver lynhurtig beskidt. Men vi bor ogå på landet, så når der pløjes eller høstes, er der meget støv i luften . Det værste er dog, når det har regnet og hundende er ude. Så er der hundepoter overalt;) Men til trods for de overnævnte ting, så ville jeg nok stadig havde malet den sort. Bare fordi det er så pænt og passer godt til huset:)

  2. Hej igen

   Tak for dit svar. Tror det bliver en hård prioritering mellem æstetik og praktik 🙂

   Håber du når at få endnu et par gode sommerdage på terrassen i år.

  3. Living on a budget

   Her vinder æstetik oftest;) Haha. Rigtig god sommer til dig. Håber du finder en god løsning.

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top