Så meget gør en farve på væggen!

Ny farve på væggene i køkkenet

Jeg er lige imponeret hver gang jeg maler. Det er utroligt så stor en betydning en farve har for rummet. Dette er den tredje farve vi har i køkkenet. Væggen startede som hvid, så mørkeblå, hvid igen, så lyseblå og nu denne lækre beige/mosgrønne farve fra Nordsjö. Farven hedder “Misty Le Havre“. Jeg var virkelig i tvivl. Først omkring farven og så hvorvidt jeg skulle male begge vægge. Og jeg har virkelig ikke fortrudt, hverken farven eller at male begge vægge. Jeg er vild med kontrasten, som væggen især giver til mit tandlægeskab. Jeg er tosset med den farve altså!! Lige nu er vi ved at sætte metrofliser op på den anden endevæg. Jeg tror faktisk også den væg for en gang med Misty Le Havre.

Bonusinfo: Rigtig mange spørger på skabet, jeg har købt det igennem instagram profilen @trenditiden.

Hvis I har lyst, kan I også se køkkenet med den mørkeblå farve HER. Og den lyseblå HER.

Før

Før billede af væggen
Før billede af væggen

Efter

Efter billede af den malede væg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

10 kommentarer til “Så meget gør en farve på væggen!”

 1. Sikke en flot farve! Den overvejer jeg stærkt at male i vores soveværelse. Jeg har søgt lidt efter priser og forhandler.. Hvor har du købt malingen? Mvh. Cecilie

  1. Living on a budget

   Tak:) Den er fra Nordsjö i Aarhus. Hvis du kigger på Nordsjös hjemmeside er jeg sikker på du finder en oversigt over deres forhandlere tæt på dig:) Prisen afhænger af hvor meget du skal bruge:) Kh Louise

 2. Hej!
  Jeg er vild med farven og vil rigtig gerne tyvstjæle din ide 😄 Hvorfra har du købt malingen, og gik den bare under navnet misty le havre? ☺️ Jeg har nemlig lidt svært ved at finde den
  Knus Sanne

  1. Living on a budget

   Hej Sanne. Du tyvstjæler bare alt det du vil:) Malingen er fra Nordsjö. Hvis du finder dem på hjemmesiden, så kan du finde en oversigt over forhandlere:) Og ja, farven hedder Misty Le Havre:) Kh Louise

 3. Hvilken fin farve! Tilfører både varme til nips mm men er også kølig. Hvad for en glans er dit loft? Bi står overfor at skulle male loftet rundt i huset – hvidligt loft fra 90’erne. I køkkenet blev det mat som væggene, men jeg syntes det mangler dimensioner og spil. Men det ser dit ud til at have😊

  1. Living on a budget

   Hej Iben. Tusind tak:) Jeg mener at det er alm. træmaling, glans 40. Det er vist den mest almindelige træmaling at male med. Jeg har faktisk aldrig overvejet glansen på loftet. Jeg har bare taget den glans jeg plejer at male lofter med;) Væggene er jeg dog glad for at have malet med glans 5. Jeg bruger ellers altid glans 10, da det er nemmere at rengøre. Men æstetikken vandt altså denne gang;) Kh Louise

  1. Living on a budget

   Hej Jeanette, de er købt i Bauhaus. Jeg har lige linket til dem i mit nyeste indlæg:) Kh Louise

 4. Det er virkelig blevet flot – er vild med farven. Vi har malet alle vores vægge i hvidt den gang vi renoverede huset for knapt 10 år siden og har holdt dem hvide siden. Men nu begynder lysten at melde sig; måske skulle man prøve noget nyt? Er lidt vild med de helt mørke vægge i sovværelset, men nu må vi se…

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Malin:) Det er bare i gang med rullen:) Det er også så flot med de mørke soveværelser! Du må have nogen farveprøver hjem og forsøge dig frem. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top