living on a budget

Min første gang på Formland!

Reklame for Fuhrhome

Det er næsten pinligt. Jeg har været inviteret til Formland de sidste par år, men der har altid været andre ting i kalenderen. Men i år kom jeg endelig afsted. Jeg er så heldig, at Fuhrhome har valgt mig som ambassadør for deres produkter, så jeg var lige forbi deres stand for at sige hej. Det er et ambassadørskab jeg er utrolig glad for, da Fuhrhome ikke kun laver mega lækre og rå produkter, de er også bæredygtige, og mange af tingene er lavet af genbrugsmaterialer. En ting som jeg synes der skal støttes op omkring i vores forbrugersamfund. De flotte tæpper er b.la. lavet af lapper fra jeans, og det smukke tæppe på det nederste billede er lavet af jeansrester. Jeg elsker at lave om og få nye ting ind i min indretning, derfor går jeg også tit på jagt i genbrugsbutikker, så Fuhrhome passer perfekt ind hos mig både i forhold til koncept og stil.

Her er et udpluk af de fine sager på deres stand på Formland. Jeg synes de har et super lækkert udtryk!  img_9293img_9291img_9290

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Min første gang på Formland!”

    1. Living on a budget

      Tusind tak:) Det er så lækkert! Jeg kunne se at stilen var ret populær på Formland i år. Der var mange der kørte den rå industrielle stil. Men det var tydeligt, at Fuhrhome har kvalitetsprodukter i forhold til så mange andre. Og så får de altså også en stjerne i min bog for bæredygtighed:) Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen