DIY med Edge of Scandinavia


Sponsoreret af Edge of Scandinavia


Konkurrence i bunden af indlægget!

OBS Konkurrencen er slut!!!!


DIY kalenderophæng

Hvis du ikke lige har været i en boghandel for nyligt, så kan det godt være, du ikke har stiftet bekendtskab med Edge of Scandinavia endnu. Hvis du elsker DIY og små ting til kontoret, så er det en fejl. De laver utrolig mange fine sager, som både er uundværlige på kontoret, men som også kan bruges til alverdens sjove projekter. Jeg har lavet et par stykker.

Kalenderophæng DIY

Det skal du bruge:

Stor klips fra Edge of Scandinavia

Træplade (min er 30×40)

Sort maling

Lille skrue til at sætte klipsen på træpladen

Den fine kalender kan du printe ud HER

DIY kalenderophæng

Små fine ophæng til postkort DIY

Det skal du bruge:

Snor

Sorte spiral klips fra Edge of Scandinavia

Ophæng til postkort

Altså, nu ved jeg jo godt, at det er indholdet der tæller, men det er også lidt fedt, at tingene er pænt pakket ind. Jeg synes det enkle nordiske udtryk er lækkert! Og så er poserne med “lynlås”, så de kan bruges igen og igen. Så har man ikke klips eller andre ting ud over det hele:).

Klips fra Edge of Scandinavia

Tip

Klips er rigtig gode at bruge, hvis man er typen der laver moodboards. Og så ser det også fint ud, hvis man hænger det op på en opslagstavle.

Edge of Scandinavia forhandles hos Bog og Idé.

Du kan også finde dem på Facebook HER


Konkurrence


På min Instagramprofil @livingonabudget.dk kan du lige nu vinde en masse ting fra Edge of Scandinavia. Så har du fundet lidt inspiration til lidt DIY i indlægget her, så smut ind og læg et lod i puljen. Jeg finder hele 10 vindere lørdag d. 26. aug.

De heldige vindere modtager:

Stationary set, Kortnåle i træ, Runde clips i sort, Foldbackklemmer i guld, blyanter, viskelæder og hæftetang.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “DIY med Edge of Scandinavia”

  1. Hej
    Faldt lige over det her opslag og (ønske)tænkte om du mon kommer med et bud på en print selv kalender for 2018?
    Kh

    1. Living on a budget

      Hejsa:) Det tror jeg desværre ikke. Men muligvis, at jeg falder over en, så tænker jeg da, at jeg linker til den. Ellers kan du sagtens Google “gratis print selv kalender” og så dukker der masser op:)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top