Kom med udenfor!


Indeholder reklame for Ilva


Nye havestole på træterrassen

Jeg er helt sikker på, at det der var en velfortjent frokostpause, på øverste billede;)

Kom med udenfor!

Pssst… mine nye havestole på træterrassen er lige nu på tilbud i Ilva!

I går viste jeg rundt i haven på min Insta-story. Jeg fik så meget fin feedback, så jeg tænker ingen skal snydes. Jeg har vist fortalt mere end én gang her på bloggen, at de sidste 2 år har stået i havens tegn. Vi har knoklet derude hvert eneste ledigt minut, og nu er vi stor set færdige!!! Vi mangler kun trappen omme foran, så får I også lov til at se det. Jeg er så glad for vores have. Vi har lavet ALT selv. Selvfølgelig med flittig hjælp fra min mor og min stedfar, som har haft mulighed for at komme med en minigraver (guds gave når man laver have!).

Alle sten er gravet op i haven. Der lå en lang belægningssti under græsset langs terrassen, og da vi skulle have ny græsplæne skulle de op. Så de er blevet brugt rundt om i haven. Jeg har bl.a. lavet et bålsted, som I kan se i videoen. Jeg er faktisk ret stolt af mig selv!! Jeg undrer mig over, at vi både har haft tiden og modet til at gå i gang og få hele haven færdig. Jeg er så ærgerlig over, jeg ikke har et billede af, da vi havde fældet flere træet, et kæmpe krat, revet terrassen og carport ned og gravet alle sten op. Vi gjorde det hele på ÉN gang og det lignede en slagmark. Der var langt hjem. Men nu er vi i mål. Dette er vores lille paradis, og jeg kunne vitterligt ikke forestille mig at bo andre steder end på denne her lille plet i søhøjlandet.

I kan se flere billeder af, hvordan haven og huset så ud, da vi købte det HER

Og så kan I se en af mine første make-overs på terrassen HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Kom med udenfor!”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top