Kom med udenfor!


Indeholder reklame for Ilva


Nye havestole på træterrassen

Jeg er helt sikker på, at det der var en velfortjent frokostpause, på øverste billede;)

Kom med udenfor!

Pssst… mine nye havestole på træterrassen er lige nu på tilbud i Ilva!

I går viste jeg rundt i haven på min Insta-story. Jeg fik så meget fin feedback, så jeg tænker ingen skal snydes. Jeg har vist fortalt mere end én gang her på bloggen, at de sidste 2 år har stået i havens tegn. Vi har knoklet derude hvert eneste ledigt minut, og nu er vi stor set færdige!!! Vi mangler kun trappen omme foran, så får I også lov til at se det. Jeg er så glad for vores have. Vi har lavet ALT selv. Selvfølgelig med flittig hjælp fra min mor og min stedfar, som har haft mulighed for at komme med en minigraver (guds gave når man laver have!).

Alle sten er gravet op i haven. Der lå en lang belægningssti under græsset langs terrassen, og da vi skulle have ny græsplæne skulle de op. Så de er blevet brugt rundt om i haven. Jeg har bl.a. lavet et bålsted, som I kan se i videoen. Jeg er faktisk ret stolt af mig selv!! Jeg undrer mig over, at vi både har haft tiden og modet til at gå i gang og få hele haven færdig. Jeg er så ærgerlig over, jeg ikke har et billede af, da vi havde fældet flere træet, et kæmpe krat, revet terrassen og carport ned og gravet alle sten op. Vi gjorde det hele på ÉN gang og det lignede en slagmark. Der var langt hjem. Men nu er vi i mål. Dette er vores lille paradis, og jeg kunne vitterligt ikke forestille mig at bo andre steder end på denne her lille plet i søhøjlandet.

I kan se flere billeder af, hvordan haven og huset så ud, da vi købte det HER

Og så kan I se en af mine første make-overs på terrassen HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Kom med udenfor!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen