Dæk et smukt bord med Queen blomster


Blomsterne er sponsoreret!


Bordopdækning med Queen blomster

I behøver hverken at bruge mange penge eller have skabet fyldt med Royal Copenhagen stel for at dække et smukt middagsbord. Faktisk kan det gøres ret fint og simpelt med et par buketter. Og friske blomster havde man nok købt alligevel. Eller er jeg den eneste, som lige køber en buket med hjem til vaserne, inden der kommer besøg?:) Det smarte ved de her Queen blomster er, at de kan holde sig utrolig lang tid uden vand. Når I først har skåret en stilkk af, kan den faktisk ligge op til en uge uden vand. Det er nok ikke så tit, man dækker op en hel uge i forvejen, men til bryllup eller konfirmation er det meget rart at blomsterne ikke ser helt slatne ud, hvis bordet er dækket et par dage i forvejen.

Den fine halvkugle er en DIY, som jeg lærte at lave til et event hos Queen, for et par uger siden. Jeg er vild med den! Jeg tror mulighvis der kommer en DIY på deres Instagram profil. I kan jo holde øje. Ellers er den meget simpel at lave. Det er bare en oasisbold (kan købes ved blomsterhandleren) skåret over (husk at lad den tække godt med vand) og så sætter I ellers bare små buketter af afskårne blomster i, indtil I har dækket hele bolden. Hvis I har blomster til overs fra buketten, efter I har dækket op, kan de faktisk stå i hele tre uger med lidt vand i en vase. Og I behøver ikke skifte vandet. Det kommer ikke til at lugte grimt og vandet forbliver klart. Jeg har tidligere haft en buket stående. Den stod i 5 uger og der var den faktisk stadig pæn! Det er ret vildt.

Blomsterne fås i mange forskellige farver og findes også som potteplanter. Jeg er bare lidt farveforskrækket. Jeg kan godt lide det stramme hvide look. Mit service er fra IKEA og det samme er servietterne, som egentlig er dækkeservietter. Krystalglasende har jeg fået af min mormor, de får bordet til at se lidt mere eksklusivt ud;) Dugen er fra H&M til 79 kr. Så igen, det behøver slet ikke at være dyrt at dække et fint bord. Queen blomsterne kan købes i de fleste store supermarkeder ellers kan de købes på Queen.dk. Hvis I vil vide mere om blomsterne, kan I også følge Queen på Facebook.

Hvad synes I om mit bord?:)


FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top