DIY Opbevaring under Daybed


Træet er sponsoreret af Silvan


Opbevaring under daybed

Opbevaringsskuffe på hjul til legetøj under daybed

For et par uger siden var jeg i Silvan i Aarhus C, da jeg skulle hente træ til et skuffeprojekt. Jeg har været i en del byggemarkeder, og jeg må sige, at jeg faldt på bagen over den gode kundeservice i Aarhus C. Og det siger jeg altså ikke, fordi de har betalt træet til min skuffe! Jeg mener oprigtigt, at det var service på højt plan. Så er der altså langt hjem for Harald Nyborg, hvis unge medarbejder ikke kunne hjælpe mig med at finde en plastikspartel og til sidst fik julelys i øjnene og sagde “nu ved jeg, hvad du mener” og fandt et kosteskaft (!!!) Yes, så har man prøvet det. Intet ondt om hverken Harald Nyborg eller den unge knægt bag disken. Men det er sgu da sjovt.

Nå, men jeg overleverer mine mål til fyren, som skal skære mine plader, og da jeg kommer tilbage efter dem, har han da lige lavet et fix design, som skjuler hjulene under bunden…. TAK!! Måske en smule ærgerlig over, at jeg ikke selv havde tænkt på den detalje! Damen bag kassen var også i et skønt humør. Og hjælp var der masser af. Så jeg havde bare total optur over min tur i Silvan.

Vi får ikke lavet et børneværelse, inden vi får bygget en overetage. Det må jeg sande. Jeg har forsøgt at lave et værelse i den ene stue, men der er ingen dør mellem de to stuer og det er dyrt at få en lavet på specialmål, især når det kun er midlertidig. Så indtil vi får bygget til, er alle Maltes legetøj på kontoret, da det er et rum vi opholder os meget i. Den her skuffe er bare genial, fordi Malte selv kan rulle legetøjet frem og mor her kan nemt rulle det væk;)

Det fede ved skuffen er, at den kan laves så den passer alle steder! Vores var oplagt under daybeden. Jeg har lavet to næsten magen til, til bænken i gangen. Se dem HER. De er super nemme at lave, og du kan få byggemarkedet til at skære pladerne i dine mål. Så er det bare at skrue dem sammen, når man kommer hjem!

Sådan gør du:

Jeg fik skåret 4 sider, en “opdeler” og en bundplade. Yderligere købte jeg 4 hjul. Skruer havde vi masser af.

Træ til opbevaringsskuffe

Her er siderne skruet sammen. Så skal bundpladen bare ned i kassen og hjulene skrues på!

Til sidst har jeg skruet en lille læderstrop i skuffen, så den er nem at rulle ud.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

11 kommentarer til “DIY Opbevaring under Daybed”

 1. Pingback: DIY Aktivitetsstativ til 150 kr. | livingonabudgetdk

 2. Super skuffe. Hvordan har du skruet fronten på? jeg ser ingen skruehuller og de er jo pænest.
  bh lise

  1. Living on a budget

   Hej Lise. De er der skam – skruerne. Desværre. De er måske bare lidt svære at se. De er skruet direkte ind i frontpladen. Man kunne jo evt. fræse skruerne ned i træet og proppe dem til, hvis man gerne vil undgå synlige skruer. Men så meget tålmodighed har jeg ikke;) Det var egentlig også meningen, jeg ville have malet skuffen, og så ville jeg bare have spartlet hullerne til. Kh Louise

 3. Hej
  Hvordan har I fæstnet bundpladen? Super smart idé med de skjulte hjul – det gør den lige 5 gange mere tjekket 🙂

  1. Living on a budget

   Hejsa Stine:)

   Den er bare skruet fast i sidestykkerne. Håber det giver mening. Ja, super smart med hjulene. Er vildt glad for den.

   Kh Louise

 4. Hej. Hvad koster skuffen ca. i materialer? Og betaler man for at få træet skåret! 😊 Super flot skuffe og god ide!

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Sofie:) Den kostede 400 i alt for træ og skæringer. Jeg mener det er 20 pr. snit. Man får vist de første 2 gratis. Men jeg er ikke helt sikkert. Måske det også varierer i de forskellige byggemarkeder. Kh Louise

  1. Living on a budget

   Hej Louise. Jeg har fået den af min kusines kæreste. Så jeg ved desværre ikke hvor den er fra. Men jeg har hørt, at Jysk evt. har en som minder om:) Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top