Hjemmelavet Ferrero Rocher

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Jeg har lige i dag fundet ud af, at det faktisk er mega nemt at lave sine egne Ferrero Rocher. MUMS! Og jeg synes faktisk, de er bedre end dem man køber. De har lidt mere knas og knap så meget nutella som de originale, og så har jeg tilført lidt ekstra salt. Mmm. Velbekomme☺


Jeg har brugt opskriften HER


Ingredienser til hjemmelavet Ferrero Rocher

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

8 kommentarer til “Hjemmelavet Ferrero Rocher”

  1. Living on a budget

   Jeg dypper dem bare ned i den smeltede chokolade:) Det kan godt blive lidt tykt af nødderne. Så måske de skal rulles lidt i det

  1. Living on a budget

   De er så gode!:) Hmm af ingredienser har jeg nok ikke et bud, men man kunne jo tilføje lidt bladguld/guldstøv. Det ville se vildt flot og julet ud:) Kh Louise

 1. Læste lige original opskriften, men det ser ikke ud som om at du på dine billeder har en hel hasselnød i? Hvordan har du gjort det?

  1. Living on a budget

   Hej Pernille. Der er en hel hasselnød i alle mine. Den der er delt på billedet, er bare skåret så den ikke kom med. Jeg har taget lidt masse og puttet hasselnøden ind i den og derefter formet kuglen. Håber det giver mening. Det gør jo ikke noget, at den ikke ligger helt i midten. Kh Louise

  1. Living on a budget

   De ER super lækre, Kamilla. I må i gang. I fortryder det helt sikkert ikke💕 God weekend. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top