living on a budget

Cykellampen

img_1151 img_1152CYKELLAMPE

Den her må jeg lige dele med jer!!

Tjek lige denne her mega seje lampe/dekoration jeg faldt over her til aften. Hver fredag sætter jeg mig ellers altid til rette i sofaen for at se Vild med dans, men jeg ender ALTID med at sidde og glo ned i telefonen. Super dårlig vane! Andre som kender det? Men jeg fandt da den her. Er den ikke fin?

I kan se den lige HER

Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen