living on a budget

Den perfekte lænestol!


Annonce for Trademax


Det er altså ikke det nemmeste at finde nye møbler. Ikke fordi der ikke er nok at vælge i mellem. Det er måske nok det der i virkeligheden er det store problem;) Der er så mange fine ting, at man slet ikke kan vælge.

Vi har lige stået overfor at skulle købe nye møbler, fordi vi gerne vil have lavet den ene af vores to stuer færdig. Den har faktisk været færdig… Op til flere gange. Men en rastløs sjæl som jeg, har brug for at lave om. OFTE!

Vi har to sammenhænende stuer. Den ene har I set mange gange før, og den anden har været udsat for lidt af hvert. Det seneste projekt var et børneværelse til Malte, da han pt sover inde i soveværelset, da vi ikke har værelser nok. Men det projekt kom jeg aldrig så langt med, da det ville være en midlertidig løsning, og en dør mellem stuerne ville være en for stor post  i forhold til tiden den skulle sidde i. Så nu bliver det altså stue igen;)

De sidste mange måneder har rummet egentlig bare stået tomt på nær min store teaktræsskænk, som har følt sig lidt ensom derinde. Når vi engang skal have en overetage på, skal der være en trappe derinde, så det også begrænset, hvor meget der skal stoppes derind. Men vi har været ved at kigge på ny lænestol, og vi har faktisk også allerede købt en. En af dem på billedet nedenunder faktisk. Den er fra Trademax, som er en webshob, der forhandler en masse fine møbler. Jeg har prøvet at samle alle de lænestole, som vi har kigget på, og når jeg nu kigger på dem alle igen, bliver jeg helt i tvivl, om vi har valgt rigtigt!! Det er simpelthen typisk mig. Jeg har så svært ved at vælge. Men jeg glæder mig vildt meget til at vise den frem og se den rigtigt, for den er nemlig lige blevet leveret i dag!! 🙂

Lilla stol // Træstol // Gul stol // Lysegrøn stol // Lysegrå stol // Lænestol med skammel // Blå stol // Mørkegrå stol

tademax

De her ting har da også sat ønsketænkningen i gang;)

Spisebord // Bordlampe // Loftlampe

untitled-5


Du kan finde alle Trademax møbler her. Og så kan du også finde mere inspiration på deres facebook side lige her!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Den perfekte lænestol!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen