Naturjul på budget

Adventskrans

Jeg må nok indrømme, at jeg ikke er den store pynter. Jeg kan bedst lide det stramme minimalistiske udtryk og det er ligesom om nisser og julemænd i alverdens farver ikke rigtig passer ind i den kategori. Normalt når jeg pynter op til jul, så er det taget ned midt i december, fordi jeg ikke kan holde ud at se på det mere. Så i år har jeg udelukkende inviteret naturen ind i huset. For det første er det super billig og for det andet, så er det nogle jordnære farver som jeg elsker og burde kunne holde ud i en lille måned. Så mon ikke det for lov at blive til d. 24.;)

Grene, mos og kogler er fundet i skoven, det eneste jeg har købt er kuglerne på min adventsstage til 5 kr. stykket i Søstrene Grene. Adventskransen kan I finde her.

Tip

-Saml en stor buket lærkegrene og sæt dem i en gulvvase, pynt dem evt. med hjemmelavet julepynt.

-Pynt med nødder og hyacinter. Det er smukke farver og giver lidt ekstra julehygge.

DIY

Lav dine egne julestjerner af grene og bind dem sammen med snor. Pynt med en enkelt lærkegren. Super enkelt og kan både pynte i et vindue eller som en del af en dekoration udenfor. Og så kan de laves i alle størrelser.

Nedtælling til jul

Jeg kunne simpelthen ikke finde et lys med tal på i år, som jeg kunne lide, så jeg har bare brugt et ganske almindelig bloklys. Der skal ikke meget til for at gøre noget simpelt lækkert. Til min dekoration har jeg brugt en gammel murstensform (kan købes på nettet til ca. 100 kr.). Jeg har sat en pose i, puttet en klat ler i og ellers tilføjet lidt mos og 4 små planter (købt i supermarkedet) og et par lærkegrene. Den tog mig 10 minutter at lave. Og jeg synes virkelig den er fin og enkel. Ligesom jeg gerne ville have den. 

Har I mon fået pyntet til jul? Vi mangler kun juletræet, som sætter prikken over i’et inde i stuen, og det får vi faktisk fornøjelsen af at danse om i år, for vi skal for første gang nogensinde holde jul hjemme hos os selv… Og jeg GLÆDER mig!:)

DIY julestjerne af grene og snor

Juledekoration

Mere inspiration til naturjul

Sidste år var mine metalringe på døren også pyntet. I kan se dem HER

Sidste år pimpede jeg min lysestage fra IDEmøbler med ting fra naturen. I kan finde den HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen