living on a budget

Julegaveinspiration fra 199-595 kr. + vind gavekort på 3.000 kr.


Sponsoreret af Moodings


moodings-5

Messing Nagel stage // Plakat // Glas skål // Glas // Velour pude // Grå pude

Mangler du lidt inspiration til julegaverne? Så kig med her. Måske du finder en ide til den sidste (eller den første) julegave:) Jeg er ret vild med glassene fra Frederik Bakker, de måtte godt stå på mit julebord i år! Plakaten er også virkelig smuk… Det der mørke look – jeg elsker det! Den grå farven minder faktisk om den vi har inde i soveværelset.

 Alle de fine ting er fra Moodings, en af mine yndlingsshops på nettet, når det kommer til interiør.

I spørger rigtig tit på mine Nagel stager, så dem har jeg fundet til jer. Godt nok i messing, fordi jeg synes de er vildt smukke, men de har dem også i sølv (krom) lige HER og kertelysende (som I også rigtig ofte spørger til;)) finder I HER.

I kan forresten også stadig nå at være med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 3.000 kr. til Moodings i indlægget HER. Ellers kan I melde jer til i bunden af indlægget. Det eneste I skal gøre for at være med, er at signe op til nyhedsbrevet. Rimelig enkelt.img_0609Den sorte lysestage på billedet ovenover kom med posten for et par dage siden. En super gaveide til en veninde, en søster eller en helt tredje.

Nu er jeg måske den lidt irreterende type, men jeg var faktisk allerede færdig med mine julegaver sidst i november. Jeg finder absolut ingen glæde i juleshopping (med mindre det er til mig selv!!). Så jeg har klaret alt hurtigt og nemt på nettet. Jeg synes glæden er at give, ikke at købe det! Så jeg er for længst stået af butiksræsset og de ekstra lange køer.

Hvordan ser det ud med jeres julegaver? Er I ved at være i mål?

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen