living on a budget

Lidt om braste juletraditioner og stuehygge


Sponsoreret af Trademax


img_0654 img_0663Jeg er et ret traditionsbundet menneske. Jeg elsker alt hvad der har med traditioner at gøre. Og jeg drømmer lidt om, at vi skal starte vores egne juletraditioner herhjemme, nu hvor Malte er så gammel, at han er ret spændt på julen, julemanden og alt hvad der hører til. Derfor havde jeg også tænkt, at vi skulle ud og fælde vores eget fine juletræ i år, og jeg havde jo allerede tænkt, hvordan det skulle se ud. Men tingene bliver jo sjældent så idylisk som i tankerne med børn, ikke! Så det der skete var: Morten gad ikke ud at fælde juletræ (!!). SÅ vi gik ned på godset i baghaven, da de sælger juletræer, med 2 hunde og en træt dreng (rigtig god kombi!). Man kan vel selv gætte sig til afslutningen (haha). Så så man os komme gående hjem, ad omvejen i skoven selvfølgelig for at undgå hovedvejen og trafikken. Morten med et kæmpe juletræ på nakken, og en hund viklet rundt om benene og mig med en grædende Malte på armen og en løs hund at holde styr på. Det må have været noget af et syn. Der røg det glasbillede af en juletradition i hvert fald. Da vi endelig kom hjem med træet, var jeg overhovedet ikke tilfreds. Træet var hverken højt eller smukt, som jeg havde forestillet mig det skulle være. Det var nærmere lille og kompakt og grenene vendte opad. SKANDALE for boligbloggeren;) Så Morten elskede mig lige lidt højere, da han et par dage senere måtte slæbe endnu et juletræ med hjem. Men det er da fint, er det ikke!? Og så har vi endda også fået en ny lænestol, som pynter så fint ved siden af. Hvis I har læst DETTE indlæg, så har I set alle de fine lænestole, som jeg skulle koge ned til én. Ret svært valg faktisk.  Det blev den lysegrønne/grå her. Jeg er ret så glad for at det blev den. Selvom jeg også synes de andre er super flotte! Men vigtigst af alt – jeg tog Morten med på råd , og han syntes denne var flottest. Det gav mig lige lidt af min samvittighed tilbage, når jeg nu ellers sidder så hårdt på tronen, når det kommer til boligindretningen herhjemme. Men jeg må give ham, man sidder virkelig også godt i den. Det er sådan en, hvor man kan trække benene op under sig i stolen og stadig sidde fantastisk i den. Stolen er fra Trademax og de har virkelig mange fine møbler. Jeg er også helt forelsket i denne her lækre lysegrå 2 pers. sofa.  I kan finde mere inspiration på deres Facebookside HER.img_0657 img_0658Jeg er vild med vores julestue, selvom den nok ikke er så julet igen, men bare det at smække benene op i stolen og hele stuen dufter af gran fra juletræet. Det er nok jul for mig.

Har I nogle faste juletraditioner hjemme hos jer?

Jeg håber på at vi kan indføre juletræsfældningen næste år;)img_0664Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen