Lækre Bountykugler

img_0604Hvis I ikke har prøvet dem her endnu, kan jeg VARMT anbefale dem. De er mega gode og perfekte som en del af julekonfekten. Opskriften er fra Annemette Voss’s konfektbog “Konfekt”. Og jeg kan godt røbe, at det ikke bliver det sidste jeg laver fra den bog!;)

Det skal du bruge:

1 polynesisk vaniljestang

2 tsk flormelis

250 g kokosmel

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

Overtræk:

250 g mælkechokolade

Giver ca. 30 stk

Fremgangsmåde:

Mas kornene fra vaniljestangen med flormelis og bland så alle indgredienserne samme. Stil massen i køleskabet natten over. Tril ca. 30 kugler og dyp dem i smeltet chokolade. Drys med kokosmel eller en spsk guldstøv.

Velbekomme:)


Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

8 kommentarer til “Lækre Bountykugler”

  1. Living on a budget

   Det har jeg faktisk ikke. Men det tror jeg da godt man kan:) Det var i hvert fald hvad jeg ville have brugt, hvis jeg ikke havde en stang. Kh Louise

  1. Living on a budget

   Hej Lotte. Kondenseret mælk er indkogt sødmælk og sukker. Så jeg tror, du skal have fat på kondenseret mælk for at det lykkes. Men måske man kan lave sit eget. Jeg ved det desværre ikke. Men en dåse kan købes forholdsvis billig i Rema 🙂 Kh Louise

  1. Living on a budget

   Jeg har haft mine til at stå i køleskabet i 14 dage, det kan de i hvert fald sagtens, jeg tror også de kan holde meget længere. Det er jo ren sukker😉🍫

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen