Lækre Bountykugler

Lækre Bountykugler

Hvis I ikke har prøvet dem her endnu, kan jeg VARMT anbefale dem. De er mega gode og perfekte som en del af julekonfekten. Opskriften er fra Annemette Voss’s konfektbog “Konfekt”. Og jeg kan godt røbe, at det ikke bliver det sidste jeg laver fra den bog!

Det skal du bruge

Fyld:

1 polynesisk vaniljestang

2 tsk flormelis

250 g kokosmel

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

Overtræk:

250 g mælkechokolade

Giver ca. 30 stk

Fremgangsmåde

Mas kornene fra vaniljestangen med flormelis og bland så alle indgredienserne samme. Stil massen i køleskabet natten over. Tril ca. 30 kugler og dyp dem i smeltet chokolade. Drys med kokosmel eller en spsk guldstøv.

Velbekomme

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

9 kommentarer til “Lækre Bountykugler”

 1. Antar det på norsk blir kokosmasse (og ikke mel) man skal anvende 🙂

  Prøvde med det som ehter kokosmel i butikken, men det ble ikke særlig gost å tygge på…

  1. Living on a budget

   Det har jeg faktisk ikke. Men det tror jeg da godt man kan:) Det var i hvert fald hvad jeg ville have brugt, hvis jeg ikke havde en stang. Kh Louise

  1. Living on a budget

   Hej Lotte. Kondenseret mælk er indkogt sødmælk og sukker. Så jeg tror, du skal have fat på kondenseret mælk for at det lykkes. Men måske man kan lave sit eget. Jeg ved det desværre ikke. Men en dåse kan købes forholdsvis billig i Rema 🙂 Kh Louise

  1. Living on a budget

   Jeg har haft mine til at stå i køleskabet i 14 dage, det kan de i hvert fald sagtens, jeg tror også de kan holde meget længere. Det er jo ren sukker😉🍫

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top