DIY Lav dit eget brunkagejuletræ

Brunkagejuletræ

Brunkagejuletræ

Hvis I fulgte med på min Instastory i går, kunne I se, at jeg gik i køkkenet for at lave brunkager. I dag tog det så en smule overhånd. Især da jeg fik Morten til at drysse flormelis ud over mit nylavede brunkagejuletræ i mens jeg filmede det! Det kan I i øvrigt også se på min Instastory i dag. Men det er da hyggeligt med sådan en bagedag, og hele huset dufter stadig af brunkager.

Jeg har brugt DENNE opskrift til mine brunkager.

Juletræet er bygget op af brunkager stukket ud som stjerner. Jeg har brugt 3 forskellige forme og stjernen i toppen er en 4. form. Til sidst er de klistret sammen med glasur og pyntet med sølvkugler, glasur og flormelis.

Her til formiddag har vi været en tur i hundeskoven og eftermiddagen skal bruges i køkkenet på forberedelser til Confit de Carnad (den bedste måde at lave and på, hvis I spørger mig), som vi skal have juleaften. Nok med et kort afbræk af en tur på Mac D med en tømmermændsramt Morten;)

Jeg håber I nyder det skønne vejr ligeså meget som os. Glædelig 3. søndag i advent.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top