DIY Lav dit eget brunkagejuletræ

Brunkagejuletræ

Brunkagejuletræ

Hvis I fulgte med på min Instastory i går, kunne I se, at jeg gik i køkkenet for at lave brunkager. I dag tog det så en smule overhånd. Især da jeg fik Morten til at drysse flormelis ud over mit nylavede brunkagejuletræ i mens jeg filmede det! Det kan I i øvrigt også se på min Instastory i dag. Men det er da hyggeligt med sådan en bagedag, og hele huset dufter stadig af brunkager.

Jeg har brugt DENNE opskrift til mine brunkager.

Juletræet er bygget op af brunkager stukket ud som stjerner. Jeg har brugt 3 forskellige forme og stjernen i toppen er en 4. form. Til sidst er de klistret sammen med glasur og pyntet med sølvkugler, glasur og flormelis.

Her til formiddag har vi været en tur i hundeskoven og eftermiddagen skal bruges i køkkenet på forberedelser til Confit de Carnad (den bedste måde at lave and på, hvis I spørger mig), som vi skal have juleaften. Nok med et kort afbræk af en tur på Mac D med en tømmermændsramt Morten;)

Jeg håber I nyder det skønne vejr ligeså meget som os. Glædelig 3. søndag i advent.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen