Make-over af stue


Reklame for ILVA


Vores nye lysegrå sofa fra ILVA i stuen

Vores nye lysegrå sofa fra ILVA i stuen

Så skete der endelig noget herinde i stuen! Det  sidste halve år har rummet egentlig mest fungeret som et opbevaringsrum efter at jeg opgav at lave et værelse til Malte derinde, hvilket var planen, og egentlig også til dels blev udført.  Men nu er det altså blevet stue igen igen igen. Og det er faktisk rart, at kunne sidde i et rum uden et tv, som vi jo har inde i den anden stue ved siden af. Jeg gad dog godt, at der var en brændeovn man kunne sidde og kigge ind i et stedet for (SUK!).

Hvad synes I om vores nye sofa? Modellen hedder Land og er fra ILVA. De har modellen i både blå og den her lidt grå/grønne farve. Det var ret svært at vælge, men da vores anden sofa er mørkegrå, ville jeg gerne, at vores nye sofa blev lys. Jeg er ret vild med den og så sidder man vildt godt i den. Jeg har hele tiden syntes at vores gamle sofa var ret svær at komme op af, fordi man synker sådan lidt ned i den, og det gør man slet ikke i denne. Den er dejlig fast;) Væggen bagved har jeg malet grå, den var egentlig sådan lidt petroleumsblå før, som I kan se på billedet nedenfor. Jeg var faktisk ret glad for farven, men den gik slet ikke til sofaen. Jeg har desværre ingen farvekode, hverken på den blå eller den grå, da det er rester af maling jeg har mixet sammen. Vægpanelerne bagved sofaen er en DIY, som I kan finde HER. Dem fortryder jeg aldrig – faktisk ville jeg ønske, at jeg havde lavet dem i hele rummet.

Og så er der kommet en fin gammel dame op på min væg (fra Norframe). Jeg er fuldstændig tosset med hende, selvom Morten synes hun ser lidt uhyggelig ud (??!).

Har I lyst til at komme med en tur ned af memory Lane? For det er ikke min første make-over af stuen, og væggen har vist også været malet en gang eller to.

Interiør på teaktræs kommode

Hyggelig krog i stuen

Hyggelig krog i stuen

Her er lige et kig ind i den anden stue. Drømmen er en stor reol, som fylder hele den væg, hvor skabet står. Det har jeg drømt om siden vi flyttede ind. Håber det sker en dag;)

img_6804

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top