living on a budget

Et nemmere 2018 + rabat til måltidskasser!

Reklame for RetNemt Måltidskasserimg_0895  Jeg arbejder hele tiden på at gøre tingene nemmere for mig selv. Tidskrævende (kedelige) ting som frarøver mig tid sammen med min familie. Det lyder måske kliché-agtigt – måske er jeg bare ved at være doven. Men lige pludselig finder man ud af, hvad man vil bruge sin tid på. Et eksempel i min indretning. Jeg har taget et helt bevidst valg om, at vi kun har 1 tæppe på gulvet – i hele huset! Eller rent faktisk har vi tre, men de to af dem fungerer som dørmåtter, for at hundene ikke slæber en masse skidt med ind, så de tæller vel ikke rigtig. Ellers har vi kun det ene under stuebordet. For jeg gider simpelthen ikke at ryste og støvsuger dem for hundehår og skidt hele tiden. Jeg synes tæpper er dødlækre. Men hos os er det bare skidtmagneter, som jeg ikke vil bruge ekstra tid på at gøre rent, nu når jeg kan være fri. Jeg får så bare ikke fine tæpper i hele huset, men det må jeg leve med. Ligesom jeg også har fundet ud af, at jeg ikke gider at handle. Jeg hader det som pesten. Jeg kan dog lige overskue at hente 2 liter mælk og et rugbrød;) Men mere gider jeg ikke have i kurven. Og ved I hvad, her kan jeg også slippe. Og det har jeg gjort – de sidste 3 år faktisk! Sidst jeg fortalte jer om RetNemt Måltidskasser stillede I ret mange spørgsmål (bliv endelig ved med det – svarer altid gerne:)), så jeg ved, jeg ikke er den eneste, som synes det er ret så ufedt at handle, når tiden måske er knap i hverdagen. I kan læse mit tidligere indlæg HER.img_0916
RetNemt er måltidskasser med friske råvarer leveret direkte til døren. Man kan både få måltidskasser, vin, frugtkasser, frysepizzaer og pasta. Der er altid et stort udvalg og en god variation (også af økologiske råvarer!).

I kan læse meget mere om konceptet HER.

Som nye kunder kan i afprøve RetNemt og få 20% på de første to leveringer:) Få rabat via linket HER.

Vi har som sagt fået RetNemt de sidste 3 år. Så tænker I måske: hvor stor er variation så lige i maden? Og der er RetNemt heldigvis gode til at skifte kategorier og retterne ud. Så det er faktisk sjældent vi får det samme mad. Nogle af retterne gør selvfølgelig igen (heldigvis). For jeg har da fået samlet en del favoritter sammen på 3 år.img_0907Helt sikkert én af yndlingsretterne – Indonesiske frikadeller!

Den  nyeste ret til samlingen er “Rethurtig”. Det er et måltid, hvor man hurtigt kan få madlavningen overstået og koncentrere sig om det vigtigste, nemlig at spise og hygge med sin familie. Personligt synes jeg selv det er skønt med de retter, der er overstået på 20-30 min. Velvidende om, at jeg faktisk får et sundt og nærende måltid. Det ville sgu næsten tage mig længere tid at bestille og hente en pizza ved det lokale pizzaria. Og så ved jeg altså godt, hvad jeg helst vil have (ikke at der er noget i vejen med købepizza!). Men jeg må nok sande, at efter vi har fået Malte, går jeg ret meget op i sund kost og økologi. En anden ny ret som også er tilføjet er “RetLuksuriøs” en lækker ret, når hverdagsmaden lige skal piftes lidt op eller til en dag man får gæster.


SPØRGSMÅL:


Jeg har fået rigtig mange spørgsmål omkring:

Hvilke kasser vi bestiller, til hvor mange personer og hvor mange måltider.

Til os 3 (2 voksne og en 3-årig) har jeg altid bestilt til 2 voksne (nogle gange 3). Malte spiser primært rugbrød til aften, tænker det er en fase;), men vi har nogle gange været 3 voksne til en 2 personers portion uden problemer. Jeg synes portionerne er meget retvisende og den til 2 voksne passer fint til os. Når jeg ved vi får gæster, bestiller jeg selvfølgelig til flere. Vi får 3-4 måltidskasser om ugen. Nogle gange bestiller vi også vin eller frysepizzaer/pasta, så der er til en dag, hvor man ikke gider lave mad. Ved højtider som f.eks Mortensaften, julefrokost osv. laver RetNemt også særlige kasser. I denne uge fejrer de fødselsdag og der er også en særlig kasse til anledningen. Det lyder rigtig lækkert, og jeg glæder mig til, vi skal have den på fredag, når vi får gæster. Det er lidt sværere med hvilke kasser vi bestiller, for det retter jeg stort set til hver uge. Jeg kigger ikke så meget på navnet på kassen, mere på indholdt. Men det er nok ret standard, at vi hver uge får den som hedder “RetBørnevenlig” og “RetHurtig”.

Jeg håber det besvarede nogle af jeres spørgsmål. Ellers skriv endelig i kommentarfeltet. Eller læs mere hos RetNemt. Hvis I følger linket HER, får I (som nye kunder) 20 % på de første 2 leveringer. Der er ingen binding, så hvis det ikke er noget for jer, så kan I sagtens melde det fra igen. Men som sagt tidligere, så har vi fået RetNemt i månge år nu. Og jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde skal lave madplaner og handle ind igen. Ligesom at de der tæpper pynter så fint i andres hjem – de kommer bare ikke ind her. Mit 2018 skal nemlig være endnu nemmere end 2017. Det er også derfor vi lige har fået en vinduespudser;)img_0908img_0946Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen