living on a budget

Et smukt vitrineskab og 20% på Moodings

Så kom min mors fødselsdagsgave endelig!! Dette smukke vitrineskab! Hun ved selvfølgelig godt at hun får det, og hun ved også godt at jeg pakker det ud:) For jeg blev simpelthen nød til at tage nogle billeder af denne skønhed inden det bliver overleveret. Jeg har helt lyst til at sige, at jeg ikke har modtaget det endnu, bare for at jeg kan beholde det lidt længere, men det går nok ikke, da hun højst sandsynlig læser indlægget her. Men jeg glæder mig nu også til at give hende det:)

Normalt giver vi slet ikke så store gaver, men da jeg havde et gavekort til Moodings, syntes jeg lige, at hun skulle forkæles lidt ekstra.

Se vitrineskabet HER. Jeg synes faktisk det er en rigtig fair pris, for sådan et fint skab. Normalt er noget der indeholder ord som jern og vitrine jo nærmest umuligt at komme i nærheden af til under 3.000! Det her kan også hænge på væggen – smart!

Moodings kører i øvrigt 20% på alle deres lagervarer med koden: JAN20!!! Smut ind og gør et kup HER!!

img_1044img_1036  I går var jeg ude at ose i genbrug, hvor jeg blandt andet købte den fine træskammel på billederne ovenover med hjem. Jeg er så lykkelig over, at den kom med mig hjem, for den er blevet SÅ lækker, efter jeg fik renset en masse malerpletter af. Vaserne er også alle købt i genbrug. Jeg gjorde faktisk en masse rigtig gode kup i går – Dem får i at se en anden gang.

Den fine stige er fra ELLOS. I finder den HER.

Lyskæden og skindet er fra TinyTiny.dkimg_1056


 Porcelæn / Stige /Stol / Lysestager / Lyskæde


SPAR 20% på lagervarer på Mooding til og med d. 4 feb. Brug koden JAN20

Shop HER

img_1063

Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Et smukt vitrineskab og 20% på Moodings”

    1. Living on a budget

      Jeg tager tit et smut forbi brugtvareterminalen i Aarhus. Men ellers er det lidt rundtomkring. Både på Facebook og DBA:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen