Byggeprojekt og nyt badeværelse

Indlægget indeholder reklame for AUBO

Katalog med badeværelser

Vi tager små skridt mod vores kommende byggeprojekt for 2018. Det er selvfølgelig den famøse overetage jeg snakker om her. Vi har været i banken to gange, og det vi mangler nu er, at huset skal vurderes af en ejendomsmægler. Så det er egentlig det projektet står eller falder på. For huset skal vurderes højt nok, til at vi kan låne de penge der skal til. Vi vil jo selvfølgelig ikke låne mere i huset end det kan bære. Men nu har vi jo ikke ligefrem valgt at købe hus i Århus eller i nærheden af en togstation eller et helt andet sted, som vil sikre en høj pris. En ting er, hvad vi selv synes huset er værd, og hvad vi synes om beliggenheden og alt det der. Men jeg kan godt være lidt bekymret for vurderingen alligevel. Men vi må se. Der er i hvert fald ingen grund til at tænke at det ikke lykkes:) De sidste par uger har vi fået tegnet på huset og selve plantegningen. Som jeg har fortalt tidligere i indlægget HER, bliver der 3 værelser (det ene med walk-in), en stue og et badeværelse. Derfor har vi været ved at kigge lidt på badeværelser. Det er måske lidt tidligt i processen, men eftersom vi både skulle lave tegninger, tage stilling til lån, lave projektbeskrivelse og materialebeskrivelse osv. på lidt under en måned, har vi ligesom lært at være i god tid.

Katalog med badeværelser

Og jeg er virkelig ikke typen der tager hurtige beslutninger om noget! Faktisk er jeg mere typen som overvejer rigtig længe, tager et valg og så ombestemmer mig igen. Derfor har jeg i god tid været ude og få fat i nogle kataloger med badeværelser, og et af dem er fra AUBO. Jeg er lidt faldet for deres Venezia Naoli Fenix Bad. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af det mørke træ og jeg kan virkelig godt lide kombinationen af det mørke træ og de sorte låger. Jeg har lidt på fornemmelsen, at det bliver svært at vælge, for der er ret mange fine badeværelser i det her katalog!

Det er faktisk første gang vi skal ud at kigge på sådan noget. Huset var jo renoveret da vi flyttede ind, så vi har aldrig skulle tage stilling til bad, amatur, inventar, bordplader og alt det der. Så det er en hel ny verden for os. Derfor er det igen nok meget godt at være i god tid.

Hvis I også er ved at kigge jer om efter et nyt bad, bryggers eller køkken, så kan I bestille kataloget fra AUBO lige HER.

Det koster selvfølgelig ingenting!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top