DIY Kageopsats af genbrugsporcelæn

Sidst jeg var ude at kigge i min yndlingsgenbrug “Brugtvare Terminalen” i Viby (J), fik jeg en masse smukke tallerkner med mig hjem, og det kom der denne smukke opsats ud af. Jeg er virkelig vild med den, og så er den lavet for sølle 100 kr. Man kan sagtens gøre det billigere, jeg faldt bare for det fine porcelæn med de blå blomster som b.la. er fra Royal Copenhagen.

Kageopsatsen er perfekt til de her lækre hjemmelavede Ferrero Rocher MUMS!

Kageopsats af genbrugsporcelæn

Mmmm chokoladescones med flødeskum og hindbærsyltetøj… Det går bare så godt hånd i hånd med mit Fit Camp træningsforløb;)

Sådan gør du

Stærk lim til porcelæn/glas

Brug en dag på at ose i forskellige genbrugsbutikker, og find smukke billige glas og tallerkner i lige den stil du bedst kan lide. Det eneste du skal bruge ud over det, er en stærk lim til porcelæn/glas. Denne lim er købt i Panduro.

Start med at limme toppen af glassene fast til 2 af tallerknerne. Lav en lille ring af lim og sæt glasset ned i.

Vigtigt

Lad det tørre godt inden du vender, da limen ellers vil glide ned af glasset.

Lim derefter tallerknerne sammen ved at putte lim på bunden af glassene og sæt glasset midt på tallerknerne. Og bum, så har du en smuk opsats til fine kager, scones eller andet godt.

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top