DIY Lampe af finer strimler

Indlægget indeholder reklame da gulvpuderne er modtaget i gave, samt reklamelinks, der er markeret med *!

Kreativt projekt med bl.a. ledning, fatning og en pære.

Det er da lang tid siden jeg har lavet en lampe.. Er det ikke!??;) Altså jeg elsker jo at lave de lamper der, og sjovt nok, så har jeg altid masser af ledning og fatninger liggende. Så denne lå lige til højrebenet.

Hjørnet i stuen brugte jeg lidt af min søndag på at lave. Jeg skulle nemlig finde en plads til mine nye gulvpuder fra Søstrene Grene, som jeg bare måtte eje. Så jeg var en af de første i Søstrene Grene butikken i torsdags. Vaserne fandt jeg også på min lille inspirationstur i tordsags. De er alle købt i genbrug. Jeg elsker simpelthen at gøre sådan nogle loppefund…

Nå men tilbage til lampen.

Det skal du bruge

-Træfiner – Kan købes i Panduro  De kommer i to størrelser. Den stor størrelser finder du HER og den lille HER. Jeg har kun brugt en strimmel af den lille og ca. et bundt af de store. Håber det giver mening

-Limpistol

-Ledning, fatning og en pære

Værktøj:

-Boremaskine og et træbor (størrelse 8-9 alt afhængig af tykkelsen på ledningen).

Lav en fed lampe af grillspyd – nemt og billigt

DIY lampe af finer strimler

  Sådan gør du

Lim et par store strimler sammen (lad enderne overlappe hinanden lidt på skrå). Lav to strimler, lim dem sammen og tilføj derefter resten i den form du ønsker. Til sidst skal du bore hul i toppen. Finer flækker nemt, mit flækkede lidt, men ikke noget voldsomt. Måske man kan afhjælpe det ved at sætte et stykke tape hen over hvor man skal bore. Lidt ligesom når man borer hul i en flise. Det er forsøget værd. Kør ledningen igennem og hæng op.

Tip

Man kan evt. samle et par strimler, bore hul, hænge op og derefter tilføje de sidste strimler man gerne vil have på sin lampe.

Mal den eller lad være

Det er meningen at min lampe skal være sort. Så jeg tror den får noget mat sort spraymaling på et tidspunkt, men indtil da nyder jeg den som den er.

Hvad tænker I? Er det en lampe I kunne tænke jer at lave?

Lav en smuk bordlampe ud af trækugler – Se hvordan HER

DIY lampe

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “DIY Lampe af finer strimler”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top