Mit påskebord 2018

Påskebord

Påsken nærmer sig med hastige skridt. Skal I holde eller deltage i nogle påskefrokoster i år? I så fald kan I måske finde lidt inspiration til påskebordet i indlægget her.

Læs også: Lav de fineste påskeophæng i selvtørrende ler

Tip

Grav et par  forårsløg op og plant dem i pæne kopper eller skjulere og brug dem til bordpynt. Helt gratis OG vildt smukke blomster til bordet.

Forårsløg

Og til dem der tænker: “det var li’godt en del træ-ænder til Living on a budget” så kan jeg kun sige, at de altså venligst er udlånt af Architectmade, som en del af påskestylingen og ER (desværre) sendt retur.

Jeg elsker at dække op med mit arvegods. Krystalglassene har jeg fået for længe siden af min mormor. Men de smukke asietter har jeg lige fået – også af mormor.

Få inspiration til påskebordet

Jeg har i øvrigt fornøjelsen af at være græsenke hele påsken. Mandan drager nemlig på skiferie. Så det glæder jeg mig da bare skide meget til;)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Mit påskebord 2018”

  1. Flot og enkelt i sit udtryk. Jeg er fan 🙂 Har du en farvekode på den går farve på væggen❓

  2. Sikke fin påskeinspiration! Og en virkelig god idé med vintergækkerne. Når vinteren varer for evigt, og påsken falder tidligt i år, er det dejligt at invitere sådan nogle forårsbebudere indenfor 🙂

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top