living on a budget

Mit påskebord 2018

Påsken nærmer sig med hastige skridt. Skal I holde eller deltage i nogle påskefrokoster i år? I så fald I måske kan finde lidt inspiration til påskebordet i indlægget her:)

Læs også: Lav de fineste påskeophæng i selvtørrende ler

img_1458 img_1469

Tip:

Grav et par  forårsløg op og plant dem i pæne kopper eller skjulere og brug dem til bordpynt. Helt gratis OG vildt smukke blomster til bordet.

img_1515 img_1494

Og til dem der tænker: “det var li’godt en del træ-ænder til Living on a budget” så kan jeg kun sige, at de altså venligst er udlånt af Architectmade, som en del af påskestylingen og ER (desværre) sendt retur;)

Jeg elsker at dække op med mit arvegods. Krystalglassene har jeg fået for længe siden af min mormor. Men de smukke isasietter har jeg lige fået – også af mormor:)

img_1500

Jeg har i øvrigt fornøjelsen af at være græsenke hele påsken. Mandan drager nemlig på skiferie. Så det glæder jeg mig da bare skide meget til;)


 Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Mit påskebord 2018”

  1. Sikke fin påskeinspiration! Og en virkelig god idé med vintergækkerne. Når vinteren varer for evigt, og påsken falder tidligt i år, er det dejligt at invitere sådan nogle forårsbebudere indenfor 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen