Ny farve i køkkenet

Indlægget indholder reklame-links, som er markeret med *

Så fik jeg da lige malet køkkenet for 6. gang. Det er da heller ikke så galt på 2 1/2 år, er det;)

Er det ikke bare en lækkert farve? Jeg er helt tosset med den. Det er den første varme farve jeg nogensinde har malet med, og jeg synes virkelig den er flot. Men skal jeg være helt ærlig, så er jeg nok mest til kolde farve som grøn og blå. Så det er nok derfor jeg allerde har malet mit køkken* igen (haha). Den “røde” har dog fået lov til at blive på den ene endevæg ved spisepladsen. Malingen er fra Dyrup og har koden S 3020-Y70 R. Jeg købte en ekstra dækkende maling i glans 5. Den var godt nok lidt halvdyr. Men jeg har til gengæld også kun malet rummet en gang i stedet for 2 gange.

Køkkenet malet med en varm farve

Læs med da jeg malede køkkenet lyseblåt

Og så har køkkenet også været mørkeblåt, det kan I se her

Malet køkkenet for 6. gang

Køkkenet malet med en varm farve

Minimalistisk plakat fra Justspotted HER

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

1 kommentar til “Ny farve i køkkenet”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top