Min nye billedvæg i køkkenet!

Reklame for Justspotted

Billedvæg i køkkenet

Nu når jeg har været så modig at male væggen i køkkenet i en farve, som er en smule græseoverskridende for en sort/hvid type som jeg. Så tænkte jeg, at den heller ikke skulle have for lidt med en billedvæg dertil. Nogen af plakaterne havde jeg i forvejen. Men jeg har gjort mit bedste for at finde links til alle plakaterne, hvis I skulle blive forelsket i en eller flere af dem. En enkelt har jeg fundet en erstatning for.

Hvad synes I?? Kan I lide min nye væg?

Billedvæg med plakater

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Min nye billedvæg i køkkenet!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen