living on a budget

Min nye billedvæg i køkkenet!

Reklame for Justspotted

Nu når jeg har været så modig at male væggen i køkkenet i en farve, som er en smule græseoverskridende for en sort/hvid type som jeg. Så tænkte jeg, at den heller ikke skulle have for lidt med en billedvæg dertil;) Nogen af plakaterne havde jeg i forvejen. Men jeg har gjort mit bedste for at finde links til alle plakaterne, hvis I skulle blive forelsket i en eller flere af dem;) En enkelt har jeg fundet en erstatning for.

Hvad synes I?? Kan I lide min nye væg?


Faces (One line // Scribbles // Trapped // Shadow // Fossil White //
Bird on top // Christel Multi // Birch Sand


img_2175snapseedimg_2183


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Min nye billedvæg i køkkenet!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen