Min nye billedvæg i køkkenet!

Reklame for Justspotted

Billedvæg i køkkenet

Nu når jeg har været så modig at male væggen i køkkenet i en farve, som er en smule græseoverskridende for en sort/hvid type som jeg. Så tænkte jeg, at den heller ikke skulle have for lidt med en billedvæg dertil. Nogen af plakaterne havde jeg i forvejen. Men jeg har gjort mit bedste for at finde links til alle plakaterne, hvis I skulle blive forelsket i en eller flere af dem. En enkelt har jeg fundet en erstatning for.

Hvad synes I?? Kan I lide min nye væg?

Billedvæg med plakater

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Min nye billedvæg i køkkenet!”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top