Påsketip på TV – Se klippet

Indslag på Kanal Østjylland

Åhh det er altså lidt med krummede tæer og dybe vejrtrækningen at jeg trykker UDGIV på det her indlæg. Men nu spurgte jeg jo selv på Instagram, om I ville se det.

Og det ville I gerne. Jeg går ud fra at de 17% som stemte NEJ trykkede forkert;)

Men en ting er altså at vælge et billede, redigere det og smide det på de sociale medier. Altså af mig selv. Hvilket jeg yderst sjældent gør! Som I faktisk aldrig! En anden ting er, at se sig selv på tv. Men nu får I det. Den helt uredigerede udgave af mig! Men hva’, det har jo alligevel været på TV. Så det går vel nok alt sammen. Det værste der kan ske er, at I tænker “hold kæft en tosse”. Haha. Og det overlever jeg vel nok. Se klippet HER!

En ting er i hvert fald helt sikkert. Jeg kommer kun til at se det en gang! Haha.

Med til historien følger selvfølgelig, at jeg inden påske blev kontaktet af to søde journaliststuderende, som spurgte, om jeg ville medvirke i et indslag på Kanal Østjylland. Det skulle være helt nede på jorden. Stille og roligt. Så jeg takkede lidt tøvende ja. Men det var super hyggeligt, og det var heldigvis også deres første gang;)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Påsketip på TV – Se klippet”

  1. Du er lige så god foran kameraer som bare tasterne til at inspirere og forklarer hvordan vi selv kan lave kreative ting.
    Frem foran kameraer, måske med små videoklip til din blog hvor du viser hvordan processen er til se kreative ting du har på bloggen.
    DU ER GO

    1. Living on a budget

      Åhh tusind tak. Det var virkelig sødt sagt. TAK! Det betyder så meget. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen