living on a budget

Er I haveklar?

Det er jeg!! Men haven er langt fra klar!! Vi fik godt nok slået græsset her den anden dag, men terrassen ligner noget der er løgn. Den lange vinter har været ret hård ved den, og overalt er malingen skaldet af helt ned til træet. Så jeg må nok i gang med højtryksrenseren, slibe og så må den få endnu en klat maling. Men jeg må nok indrømme, jeg glæder mig til at gøre terrassen sommerklar, selvom det indebærer en del hårdt arbejde. Men den må vente lidt endnu. For resten af april måned står i rejsernes tegn, og i weekeenden tager jeg til Skotland med mit arbejde. Jeg når kun lige at komme hjem og så tager jeg med min lille familie til Marokke. Vi skal 5 dage til Agadir. Og jeg glæder mig. Jeg har aldrig været i hverken Skotland eller Marokko. Så det bliver super spændende.

Maj måned skal dog ikke kun bruges i haven, For jeg har et lille projekt indenfor også. Eller “lille og lille”. Et ret stort projekt egentlig! Og jeg glæder mig sådan til at fortælle jer om det. Jeg har ventet snart 3 år på det her!:)

Men tilbage til terrassen. For jeg har fundet et par sommerting frem til jer. Lanternerne må jeg bare eje. Shit de er flotte! Og den ene kan hænges op som lampe. Det er jo genialt! Sidste år var der rigtig mange der spurgte til mit plastiktæppe, som jeg hele sommeren har liggende ude. Det er desværre en udgået model, så jeg har fundet det her grå/hvide til jer i stedet for. Det er super praktisk, fordi man ikke skal slæbe det ind og ud afhængig af vejret, og så er det ikke mindst vildt dekorativt!

Jeg må vist også hellere lige sige, at en del er tingene er på udsalg… sååå;)


Lyserøde sko // Lanterne // Bluse med blomster // Kimono // Top // Lampe/Laterne // Hvilestol i bambus // Plastiktæppe // Krukke // Kurv // Pudebetræk


ellos-have

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Er I haveklar?”

  1. Har du erfaring med at bruge højtryksrenseren til terrassen? 🙂 Hvis du har, vil du så fortælle om det. Nogle er for at gøre det og andre imod. Kan ikke lige finde ud af om det er noget vi skal udsætte vores egen terrasse for …
    Mvh lise

    1. Living on a budget

      Hej Lise. Jeg har ikke prøvet at højtrykrense terrassen før. Men jeg kan ikke lige se, hvad ulempen skulle være?:) Men jeg vender helt sikkert tilbage med erfaringer i et blogindlæg, når jeg har fået den “renoveret”. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen