Ny farve i køkkenet – igen igen

Indeholder reklame

Ny farve i køkkenet og nye stole.

Jeg overvejer i skrivende stund, om jeg burde lave en helt kategori til nye farver i køkkenet, for jeg indrømmer gerne, at væggene i køkkenet det sidste halve års tid har skiftet farve en del gange. Men jeg synes bare, det er så fedt at se, hvordan rummet forandre sig, når der kommer en ny farve op. Sidste farve var nok lidt et sats, men jeg blev nød til at prøve. I kan se flere billeder fra da køkkenet var “rødt” HER.

Jeg syntes virkelig farven var flot og det synes jeg stadig. Men det blev alt for meget, især for en farveforskrækket person, som jeg. Så nu er jeg tilbage i min komfort zone igen.

Jeg afslørede også for lidt tid siden, på Instagram, at vi skulle have nye stole. De er endelig kommet. YAY! Vi har været vildt glade for vores gamle stole, og jeg har derfor prøvet på at finde et design, som mindede meget om de gamle, som desværre var helt misfarvede af solen. Jeg synes selve formen er superfin. Vores gamle stole var jo hvide, men lidt skal der jo ske, så jeg vovede mig ud i en sort. Men det bedste ved de nye stole er (ud over at de er vildt flotte) helt klart prisen! Stolene er fra BOBO.

Stolen i hjørnet er faktisk også fra BOBO. Jeg var lidt i tvivl om, om jeg skulle vælge 4 af dem i stedet, men da vores bord ikke er særlig bredt, ville de ikke passe ind. Så det blev en enkelt i hjørnet i stedet, og så kan jeg jo altid mikse dem rundt, når jeg trænger til lidt fornyelse.

Hvad synes I om den nye farve i køkkenet? Jeg har desværre ingen farvekode, da jeg har blandet den af nogle rester, som jeg havde stående. Jeg elsker den sarte grå. Og jeg synes den passer perfekt til sommer og lyse nætter, frem for den lidt mørkere røde farve, som vi havde før. Den blev lidt tung.

Billedevæggen har jeg ikke gjort så meget ved, andet end at der er blevet skiftet ud i nogle plakater, men opsætningen er den samme. Jeg overvejer faktisk også nogle nye lamper over bordet. Jeg er ret vild med Ball lampen HER. Jeg kunne godt forestille mig, at det ville være flot med to af dem over bordet. Eller flere måske.

Ny farve i køkkenet og nye stole

Ny farve i køkkenet

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

14 kommentarer til “Ny farve i køkkenet – igen igen”

    1. Living on a budget

      Den er fra Kongstad. Og så støtter man endda kræftens bekæmpelse,når man køber den👌🏻☀️

  1. Hvor er ‘bryst’ plakaten fra, og har du evt. et link? Jeg er helt vild med den, og har længe ledt efter sådan en :))

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top