Velkommen i vores dejlige have

Reklame for Fiskars

De sidste mange uger, med rigtig meget sol, har været lidt hårde ved vores have, som stort set ikke har fået vand. Og vi bor faktisk ligepræcis der, hvor der er faldet allermindst regn i hele Danmark (ikke at jeg klager!!), men det er ved at sætte sit præg, både på græsset og især på bede og nede ved drivhuset. Jeg har altid vandet haven. Mest nede ved drivhuset og alle vores krukker på terrassen. Tidligere har jeg bare slæbt vores kilometerlange vandslange frem og tilbage gennem hele haven, og har indtil nu heller ikke haft et brusehoved eller nogle andre redskaber til at vande med. Men det er slut nu!

De fine nye vandingsprodukter fra Fiskars er virkelig luksus i forhold til mit hjemmelavede knæk på slangen for at stoppe vandet og en finger i slangen for at sprede vandet (den kender alle vel;)). For jeg har nemlig testet nogle smarte sager for Fiskars her i sommervarmen. Og jeg må nok indrømme, at vanding af haven lige er blevet lidt sjovere og en hel del nemmere. Især fordi jeg nu kan bruge tiden på at dase i hængekøjen, mens haven vander sig selv. Se det er smart!

Jeg synes det er supersjovt at lave små videoer, og jeg håber I har lyst til at se denne. Hvor I kan se hvilke produkter jeg har testet og se lidt mere fra haven og drivhuset.


Nye vandingsprodukter

Nye vandingsprodukter

Nye vandingsprodukter

En af de ting som jeg har manglet allermest er sådan et Waterwheel. Det er ikke mange måneder siden vi snakkede om herhjemme, at vi skulle have en holder til vandslangen, så den ikke bare skulle flyde i haven. Waterwheel er en smart horisontal vandslange med 360 graders bevægelighed, som faktisk vandt Red Dot Best i Best Award i 2016. En award der bliver givet til de produkter, som gør det bedst inden for en bestemt produktkategori.

Jeg synes det er vildt smart at slangen kan rulles ind og sættes væk. Vores gamle vandslange lå bare på græsset og så træls ud. Så det er virkelig praktisk og nemt med det her Waterwheel. Hjulet kommer i en samlet pakke med spraypistol, “tap connector”, en spray supporter, vandslange-connector og græs-“spike”, som kan stikkes i jorden, så spraypistolen kan stå selv. Det eneste man skal gøre, er at flytte retning, hvis det er nødvendigt. Slangen fåes i 3 forskellige størrelse alt efter havestørrelse (15m, 20m, 30m).

Jeg elsker simpelthen at teste nye ting af. Især når det kan gøre tingene lidt mere enkelt. Og jeg må nok sige, at jeg har ydet lidt ekstra for at teste de her ting af. Sjældent er jeg blevet så våd ved at vande i haven. Men når man lige skal tjekke hvordan produkterne virker imens de er i aktion, så bliver man nemt afkølet i sommervarmen. Så jeg kan i hvert fald godt sige go’ for de her produkter fra Fiskars.

Jeg vil selv mene, at vi har en ret stor have, og det kan være lidt af en jungle i forhold til, hvilke vandingsprodukter man skal vælge, og hvor langt de rækker. Der har Fiskars lavet en smart haveudregner, som kan hjælpe med at vælge de rigtige produkter, når I skal vande haven. Den finder I lige HER.

Waterwheel er selvfølgelig funktionsdygtig med andre produkter indenfor Fiskars-serien og passer også fint sammen med vores gamle vandslange og vandslangeconnector.

Nye vandingsprodukter

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Velkommen i vores dejlige have”

  1. Din have ser virkelig fin ud, og produkterne fra Fiskars lyder smarte. Men også i Danmark er rent drikkevand en resource, vi bør værne om, og jeg kan blive helt ked af det, når man vander med så stor spredning i stedet for direkte i bede eller krukker. Nej, en afsvedet græsplæne er på ingen måde så flot som en grøn, men skal der bruges rent drikkevand for at opnå det?

    1. Living on a budget

      Hej Heidi

      Jeg er fuldstændig enig med dig. Jeg vander bestemt heller ikke hver dag, og jeg vander ej heller græsplænen. Den skal nok blive grøn igen. Jeg har testet nogle rigtig fine produkter af for Fiskars, som kan hjælpe med at vande i haven. Nogle har måske større arealer med bede eller krukker end jeg og en større spredning kan måske for dem være mere optimal. Normalt vander jeg ellers kun nede ved vores drivhus og vores krukker på terrassen, som ikke kan klare sig uden vand, og som ellers vil gøre, at vi ikke kan få dejlige økologiske grønsager i stedet for alle de sprøjtede grønsager, der desværre heller ikke hjælper på vores drikkevand. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top