Bryllup på Hawaii

Valg af kjole til bryllup på HawaiiYasmost Maxi kjole

Jeg må hellere lige skynde mig at slå fast, at det altså ikke er os som skal giftes. Men en af Mortens kammerater. Og lige netop dette indlæg har nok heller ikke så meget med budget at gøre, da alle budgetter allerede blev sprængt bare ved tanken om en rejse til Hawaii… Men jeg synes alligevel, at det skal med som en rejseoplevelse her på bloggen. Det bliver en kæmpe oplevelse, og vi var garanteret aldrig kommet dertil, hvis det ikke havde været for det her bryllup.

I har været SÅ hjælpsomme med at komme med forslag og råd til hvad vi skal se. Faktisk har overraskende mange af mine følgere på Instagram været på Hawaii (vildt nok). Så det er bare så fedt, at kunne bruge andres oplevelser, til at gøre sin egen rejse endnu bedre.

Jeg overvejer at lave et indlæg fra vores tur med en masse billeder og guides. Kunne det være interessant? Smid endelig en kommentar i bunden af indlægget, hvis I tænker det kunne være fedt.

Valg af kjole til bryllup på Hawaii
Tassel detaljeret kjole 

På torsdag tager vi afsted, efter vi har afleveret Malte hos mormor. Vi skal være afsted 10 dage. Det bliver nok ret hårdt for mig at være væk fra Malte i så mange dage. Jeg har kun været væk fra ham i højest en weekend. Men jeg er sikker på, at han får det helt igennem fantastisk med ferie hos mormor og farmor.

De første tre dage på Hawaii skal vi bruge på bryllup og de sidste dage har vi lejet en bil og skal se så meget som muligt af Big Island. Hvis I stadig ligger inde med must see eller erfaringer fra Big Island, så smid dem endelig i min retning.

Planen er i hvert fald, at vi skal se en masse botaniske haver, vandfald, vulkaner og kilometerlange bountystrande. Big Island har 11 ud af 13 klimazoner. Det i sig selv er jo en kæmpe oplevelse. At kunne køre fra et frodigt grønt område over i et goldt vulkanområde… Armen jeg glæder mig så meget. Og det er bare så snart… Yay! Jeg håber, I har lyst til at høre mere.

Og så til kjolerne, som væltede min Instgram konto (haha). Knap 70.000 visninger fik kjolerne tilsammen i min Instastory…Det er sgu ret vildt. Normalt ligger jeg på omkring 12.000 visninger på en enkelt story.

Nå men i mandags gik jeg så lidt i panik over, at jeg havde solgt min kjole fra det første (fantastiske) bryllup hos Annemette Voss og Micky, som vi var til for et par uger siden. Så jeg kom hjem med tre nye, som faktisk havde været vildt svære at finde frem til. Den ene blev hurtigt afskrevet, og de sidste to lagde jeg til afstemning på Instagram. Det var egentlig meget lige mellem de to. Tror der var 45% der stemte på den lilla og 55% på den blomstrede. Jeg blev bombaderet med søde kommentarer og svar i min mailboks. Det var så dejligt. Jeg synes den blomstrede er enormt flot. Men den er også ret dyr i forhold til, at jeg kun får den brugt den ene gang. Så jeg tror valget går på den lilla.

Men faktisk har min kusine også lige købt en kjole for mig i dag, og jeg har egentlig også lånt en af en veninde. Så jeg er stadig lidt i vildrede, men nok rimelig dækket ind (haha). Så mon ikke jeg finder ud af det inden vi skal afsted. Jeg er typen som pakker sparsomt. Jeg hader at have mange ting. Jeg kan ikke helt overskue det. Derfor pakker jeg også kun lige med nød og næppe det jeg skal bruge.

Hvilken kjole synes I er den flotteste?

Service info

Begge kjoler er fra Y.A.S og kan købes her: Den blomstrede HER og den lilla HER.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Bryllup på Hawaii”

  1. Jeg synes helt sikkert at du skal pakke begge. På 10 dage får du sagtens brugt dem, også den du ikke vælger at have på til brylluppet 🙂

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top