Økologisk bananis med peanutbutter og chokolade

Så sad jeg lige der en dag på Pinterest og faldt over denne her sunde dessert. Og tænkte. Det her. Det er jo revolutionerende. Peanutbutter, banan og chokolade. Det må jeg dele med mine læsere. For så derefter at gå ind på Google og finde ud af at samtlige danske madbloggere havde været der. I 2013!

Nå men for dem som endnu ikke har oplevet den her dessert i 2018 (Trendsætter bliver jeg aldrig). SÅ.PRØV.DEN. Holymoly den er god! Og så er den uden alt det der gluten og laktose, som mange er så forskrækket over i dag (eller ikke kan tåle).

Og så tænker jeg også, at den må være sund. Eller sundere. I hvert fald sundere end almindelig flødeis!;)

Det eneste du skal bruge er

4 bananer (frosne)

Lidt mørkt chokolade

2 spk peanutbutter

Blend bananerne og vend peanutbutter og chokolade i. Kom evt. en smule flagesalt i. Spis det med det samme eller frys det ned 1-2 timer, så du nemt kan lave iskugler.

Pynt evt. med

Peanutbutter

Mandler

Revet chokolade

Mynte

Velbekomme og selv tak;)

Isdessert

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Økologisk bananis med peanutbutter og chokolade”

    1. Living on a budget

      Jeg vil mene der er til to portioner. Men det komme jo an på, hvor store man vil have dem;) Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen