Økologisk bananis med peanutbutter og chokolade

Så sad jeg lige der en dag på Pinterest og faldt over denne her sunde dessert. Og tænkte. Det her. Det er jo revolutionerende. Peanutbutter, banan og chokolade. Det må jeg dele med mine læsere. For så derefter at gå ind på Google og finde ud af at samtlige danske madbloggere havde været der. I 2013!

Nå men for dem som endnu ikke har oplevet den her dessert i 2018 (Trendsætter bliver jeg aldrig). SÅ.PRØV.DEN. Holymoly den er god! Og så er den uden alt det der gluten og laktose, som mange er så forskrækket over i dag (eller ikke kan tåle).

Og så tænker jeg også, at den må være sund. Eller sundere. I hvert fald sundere end almindelig flødeis!;)

Det eneste du skal bruge er

4 bananer (frosne)

Lidt mørkt chokolade

2 spk peanutbutter

Blend bananerne og vend peanutbutter og chokolade i. Kom evt. en smule flagesalt i. Spis det med det samme eller frys det ned 1-2 timer, så du nemt kan lave iskugler.

Pynt evt. med

Peanutbutter

Mandler

Revet chokolade

Mynte

Velbekomme og selv tak;)

Isdessert

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Økologisk bananis med peanutbutter og chokolade”

    1. Living on a budget

      Jeg vil mene der er til to portioner. Men det komme jo an på, hvor store man vil have dem;) Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top