living on a budget

Ønskelisten + 20 % rabat på bolig og mode


1// Bukser 2// Hvid T-shirt 3// Ternet blazer 4// Triwa Ur 5// Sorte støvler 6// Leopard kjole 7// Sort lanterne 8// Gul stol 2 pk.

Vi kommer nok ikke uden om det. De sidste par dage vidner om, at vi snart befinder os i en overgang til efteråret. Jeg elsker sommer og solen. Men jeg synes også der er noget fantastisk over det, når vi skifter til en ny årstid. Jeg er især fan af efteråret. Jeg synes det er dejligt at finde de varmer jakker og strikbluser frem igen. Og så elsker jeg alle de brændte farver, sterinlys, varm kakoa og hygge indendøre med sterinlys mens regnen siler ned udenfor. Vinter derimod synes jeg bare er lang og kold.

Hvilken årstid kan I bedst lide?

Hvis I er hurtige kan I stadig nå at få 20% på et masse læker ting på Ellos, både på bolig og tøj.


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen