living on a budget

Mini make-over i soveværelset

Reklame for JENSENPlus Hole On

Det er ved lang tid siden jeg har vist jer soveværelset. Og det har der egentlig været en grund til. Jeg trængte lidt til at der skulle ske noget. Ikke en stor forandring, for den fik jeg, da jeg lavede den sidste make-over, hvor jeg malede væggen grå. Det kan I se i indlægget HER. Men en lille forandring fryder altid, synes jeg. Det er jeg helt sikker på, at Morten er 100 % uenig med mig i;)

Men. Når det nu drejer sig om opbevaring, så er det jo ikke alene en forandring. Det er også praktisk. Og det kan han i hvert fald ikke argumentere i mod. For et par måneder siden, blev jeg intruduceret for de her fine Hole On rør. Min første tanke var, at de ville være vildt flotte ude i vores entre. Jeg havde endda set skiltet med “læg din mobil her – mobilfrizone”. For det smarte filt gør dem ret geniale til at lægge mobiltelefoner, punge… you name it… nøgler f.eks., som altid (på mystisk vis) er væk, når man skal til at ud af døren! Men da de så kom med posten var jeg alligevel for glad for min knagerække. Og så var det jo perfekt, at jeg stod og ville lave om i soveværelset. Ud over at man kan putte ting ind i røret, så kan man også hænge tasker og bøljer på Hole on. Det kan I se og læse mere om HER. De fås i sort og hvid og med filt i forskellige farver. Jeg overvejer faktisk lidt, om de skulle have været hvide i stedet. Men det er typisk mig. Jeg vælger altid sort. Det sikre valg. Jeg kunne også godt tænke mig en eller to til badeværelset til shampoo opbevaring. Det tror jeg faktisk vil være rigtig pænt. Man kan tage filtet ud, så det kun er selve røret. Filtet sidder ikke fast i røret. Så hvis man fortryder farven, kan man nemt, købe et stykke filt i en anden farve, klippe det til og sætte det ind i stedet for.

Det jeg nu er gladest for, er, at vi endelig har fået et praktisk sted at lægge ure og solbriller. Jeg vil jo helst have en plads til alting, Og det er tit det bare bliver smidt på kommoden. Det kan mine øjne ikke rigtig holde ud (Ja… I know!). Og så var det faktisk helt rart at få teaktræskommoden væk, som stod i hjørnet. Det gav lidt mere luft rundt om sengen.

DIY tip:

Hæng 2 stk hole On ved siden af hinanden med ca. 15 centimeters mellemrum og skær en plade til, så den passer i størrelsen og kan hvile ovenpå. På den måde har du både opbevaring og en lille hylde, hvor man kan sætte en blomst eller et par stearinlys.

Lige det sidste tip. Hold øje med min Instagram, for lige om lidt, kan du faktisk vinde to af de her fine Hole On rør/knage!


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Mini make-over i soveværelset”

  1. De er da vildt smarte – og ja, pæne samtidig! Win-win. Kan godt lige at de er anderledes end de mange hylder man ser, som jeg synes alle ligner hinanden i stil. Og det ville være fedt med et godt sted at lægge solbriller, nøgler og ja, mobilen…. Tak for rip 🙂

    1. Living on a budget

      Tusind tak. Jeg er også selv ret vilde med dem. For som du siger, så er de anderledes end meget andet man har set til samme formål:) Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen