Så slog hverdagen for alvor igennem

Reklame for RetNemt måltidskasser

“Louise, jeg har forresten bestilt de der måltidskasser. Det skulle vi have gjort for længe siden!!!”.

Nogenlunde denne besked dumpede ind på min messenger for et par uger siden fra en af mine veninder. Jeg var næsten fristet til at sige “hvad sagde jeg” (Det tror jeg faktisk, jeg gjorde). Første gang jeg fortalte min veninde om måltidskasserne var FOR 3 ÅR SIDEN. Der kan man da tale om en lang købsproces (haha). På det tidspunkt havde de godt nok kun 1 barn. Nu har de to og manden er selvstændig, så det er ikke lige indkøb og madlavning, der bliver prioriteret højest, derfor er det en gave, at kunne få leveret mad direkte til døren!

Vi er tilbage på arbejde og hverdagens trummerum er slået ind efter en fantastisk sommerferie, hvor vi har været på ferie og har spist en del ude. Så i den periode har vi haft vores RetNemt måltidskasser på pause. Men nu slår hverdagen, og Morten er lige startet på nyt job i København (vi bor i Skanderborg) og skal selvfølgelig være derovre en hel del. Der er jeg altså glad for, at jeg hver søndag står op til 4 kasser aftensmad ude på trappen, så jeg ikke skal tænke på at handle og planlægge i hverdagen, når jeg er alene med Malte og to hunde.

Vi er især glade for den måltidskasse som hedder “Ret børnevenlig”. Malte er bestemt ikke kræsen og spiser det meste. Men det er stadig sjovt, at han kan være med i køkkenet og hjælpe med at lave en simpel ret.

En meget koncentreret Malte som laver pizza. Ud over burger er det absolut hans yndlingsret.

Det bestiller vi

Jeg har også skrevet indlægget HER, hvor I kan læse mere om, hvad vi bestiller og til hvor mange.

Efter jeg har skrevet indlægget er der kommet en ny valgmulighed, hvor man ved nogle af retterne kan vælge til 2 1/2 person. Den er perfekt til os, da Malte jo ikke spiser som en voksen, men der stadig er ved at være lidt for mad, hvis jeg kun vælger til 2 personer.

Tip

Altså nu ved jeg godt at pizzaskæren er opfundet og måske det bare er vores der er dårlig. Men den bedste måde at få pizzaen i mindre stykker på er nu engang ved at klippe den (Synes jeg i hvert fald) Har I prøvet det? Det er meget nemmere.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top