Nem og lækker honningristet granola med kakao

I søndags holdte vi Maltes fødselsdag, og der havde jeg lavet den her skønne granola, som flere mente jeg skulle smide på bloggen. Men da jeg jo ikke er madblogger (og i øvrigt laver det meste mad på slum), kan jeg så ikke godt slippe afsted med sådan en ca. opskrift?;) Uanset hvad, så haber jeg i hvert fald I kan bruge den til inspiration, for det smager virkelig godt!

Det skal du bruge

Ca. 180 gr. 5 kornsblanding (kan købes i Rema til 9 kr.)

2 kopper havregryn (ca. 4-5 dl.) (Jeg brugte finvalset)

1 spk kakao

5-6 spk honning

1 lille pose hasselnødder eller mandler (Hakket groft)

Vend det hele sammen og sæt det i ovnen på 150 grader i ca. 15-20 min. Rør rundt et par gange. Tag det ud og lad det køle af, så bliver det sprødt og lækkert. Tilsæt tørret frugt. Jeg har brugt tranebær.

Hvis det står i en tæt emballage vil jeg skyde på det kan holde sig i 14 dages tid.

Hvis det skal være ekstra godt, så tilsæt noget mere honning.

Spis det til græsk yoghurt, skyr eller noget helt tredje og top med frisk frugt eller en klat marmelade!

MUMS og velbekomme.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top