living on a budget

Nem og lækker honningristet granola med kakao

I søndags holdte vi Maltes fødselsdag, og der havde jeg lavet den her skønne granola, som flere mente jeg skulle smide på bloggen. Men da jeg jo ikke er madblogger (og i øvrigt laver det meste mad på slum), kan jeg så ikke godt slippe afsted med sådan en ca. opskrift?;) Uasnet hvad, så haber jeg i hvert fald I kan bruge den til inspiration, for det smager virkelig godt!

Det skal du bruge:

Ca. 180 gr. 5 kornsblanding (kan købes i Rema til 9 kr.)

2 kopper havregryn (ca. 4-5 dl.) (Jeg brugte finvalset)

1 spk kakao

5-6 spk honning

1 lille pose hasselnødder eller mandler (Hakket groft)

Vend det hele sammen og sæt det i ovnen på 150 grader i ca. 15-20 min. Rør rundt et par gange. Tag det ud og lad det køle af, så bliver det sprødt og lækkert. Tilsæt tørret frugt. Jeg har brugt tranebær.

Hvis det står i en tæt emballage vil jeg skyde på det kan holde sig i 14 dages tid.

Hvis det skal være ekstra godt, så tilsæt noget mere honning;)

Spis det til græsk yoghurt, skyr eller noget helt tredje og top med frisk frugt eller en klat marmelade! MUMS og vebekomme:)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen