Når man længes mod Hawaii + 25% rabat på plakater fra Desenio

Reklame

Nye plakater

Nye plakater

Det er nemt at længes mod den fantastiske tur til Hawaii, som vi havde tilbage i juli måned. Og for at mindes endnu mere, nu når vi går mod koldere tider, så har jeg skiftet lidt ud i plakaterne i stuen. Det trængte de til (synes jeg). Det er jo ingen hemmelighed, at jeg godt kan lide fornyelse, og jeg har haft en helt ustyrlig træng til at omrokere i stuen, men lysten er heldigvis blevet stillet en smule ved at få nye plakater. Det gør alligevel en stor forskel. Vi har plakater overalt herhjemme. Jeg elsker, at man nemt kan skifte dem ud og få et helt nyt udtryk. De nye plakater fra Desenio tager mig lige tilbage til Hawaii, palmer og det brusende hav. SUK.

Desenio har et væld af fede plakater og de er ret billige i forhold til så mange andre steder. Det er fedt, at man et enkelt sted, kan finde så mange forskellige flotte plakater og så ovenikøbet til så billige penge. De forhandler også rammer…. med plexiglas (vigtig detalje!!). Ret smart for sådan en som mig, som bare knalder et søm i væggen og smækker billedet op. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi har siddet stille og roligt og pludselig kommer der et højt brag fra et eller andet rum i huset, og så ligger rammen smadret på gulvet med glas ud over det hele. Wups! Man skulle syntes at jeg lærte noget…. Men det gør jeg ikke! Med de her rammer er der heldigvis ingen uheld og jeg kan blive ved med at banke søm i, i stedet for at finde boremaskine og plugs frem;) Rammerne fås i mange forskellige typer og farver, så der er lidt for enhver smag.

Jeg er ret vildt med fotokunst for tiden, som nok ikke er så svært at se.

Tip

Plakater behøver ikke hænge på væggen. Har du en f.eks. en skænk, en kommode eller en bænk, så saml nogle fine plakater i forskellige størrelser. Plakater kan også sagtens stå på gulvet ved siden af sofaen.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Når man længes mod Hawaii + 25% rabat på plakater fra Desenio”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top