Her shopper jeg mine loppefund + de nyeste lopper

Dagen i dag tog en lidt anden drejning end planlagt. I går tilbragte jeg stort set hele dagen i bilen, fordi jeg skulle til et superfedt event i København, og kom derfor først sent hjem, da jeg kørte fra Amager mod jylland kl. 17 midt i myldertrafikken (dum ide!). Jeg kan godt savne Kbh nogen gange, men det er bestemt ikke på grund af trafikken! Jeg var også lige inde at vende ved vores gamle lejlighed på Højdevej, nu når jeg kørte lige forbi.

Det er lidt sjovt, selvom det snart er 5 år siden vi vendte hjem igen, så føles det som om det var i går, når man kører rundt på Amager. Alt ligner bare sig selv. Men nå, det er en helt anden snak. Jeg kom sent hjem og Malte stod op kl. 5 i morges. BUM. Så da jeg havde afleveret ham i børnehave, så gad jeg faktisk ikke sætte mig foran computeren som planlagt. Jeg var simpelthen for træt. Så jeg smuttede en tur ind til Aarhus i stedet for at gå på loppejagt.

Nyeste loppefund

Jeg er altid forbi Brugtvare Terminalen. Den ligger i Viby og de har et stort udvalg. Det er godt nok en smule svingende, men jeg finder næsten altid noget, når jeg er derude. Et sted som er nyt for mig, og som jeg prøvede for første gang i dag er takeNOW i Højbjerg. Det er virkelig også et fint sted. Det er lidt mere blandet end i Viby, hvor der hovedsageligt er møbler og interiør. Men jeg fandt bestemt også flere ting, jeg godt kunne have taget med mig hjem. Priserne kan variere en del begge steder, da det er kommisionssalg, og sælgeren ved den enkelte stand selv sætter prisen. Derfor kan man godt finde de to ens varer, hvor prisen kan være ret forskellig. Så det kan godt betale sig at kigge sig godt omkring.

I dag kom jeg hjem med en fin FDB stol. Jeg har været forelsket i den længe, men har ikke ville betale prisen. Men denne fandt jeg til en god pris. Måske fordi den er malet blå. Jeg vil alligevel male den. Så for mig spiller farven ingen rolle. Kaffekanden passer perfekt ind ved mine andre musselmalede lopper, og vasen fandt jeg til sølle 30 kr. På vej hjem stoppede jeg ved en mark med det her fine skilt. Så der fik jeg lige gratis blomster til min fine nye vase.

Pluk selv blomster

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

7 kommentarer til “Her shopper jeg mine loppefund + de nyeste lopper”

  1. Hvor er det fine skab fra? Jeg søger og søger efter et fint vitrineskab, men har endnu ikke fundet det helt rigtige. Men dit skab er lige sådan noget jeg leder efter 😇

    1. Det er købt gennem Instagram på Trenditiden:) Det er så fint. Men også liiidt dyrt. Men det er de fleste vitrineskabe jo desværre;) Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top