living on a budget

Efterårsbolig på tilbud – Spar op til 30% på Ellos

Efterårstilbud

Sengegavl (spar 10%) // Metalskab (Spar 30%) // Sofabord (Spar 10%) // Stige (Spar 10%) // Væglampe (Spar 20%) // Sengetæppe (Spar 30%) // Pude (Spar 30%) // Stol (Spar 10%)

Se alle de andre tilbud der er lige nu på boligsortimentet hos Ellos HER

Ligepræcis i dag er jeg virkelig glad for, at jeg har “fri”, for det er da lige et vejr til bare at ligge på sofaen med dynen, en god bog og en kop te. Jeg har så egentlig lavet alt mulig andet, desværre. For onsdag er generelt min mest travle dag på hele uge. Det er den ene dag som er fuldstændig helliget bloggen og alt det arbejde jeg har samlet sammen i løbet af uge. Der er sjældent plads til meget andet end blog og at skovle en hurtig frokost ned. Men til trods for travlhed, så elsker jeg det. Onsdag er min absolut yndlingsdag – sammen med fredag selvfølgelig;). Nu skal det ikke lyde som om, jeg ikk er vild med de andre dage, for det er jeg. Jeg sætter enormt stor pris på den hverdag vi har skabt os, hvor jeg har mulighed for både at arbejde deltid med bloggen og som salgs- og marketingsassistent. Lige nu er jeg rigtig meget alene med Malte i hverdagen, da Morten har fået nyt arbejde i København. Det kan godt være lidt presset engang i mellem, men jeg nyder også de aftner, hvor jeg bare er mig selv. Jeg glæder mig selvfølgelig til at han kun skal have en enkelt overnatning i København, for Malte savner selvfølgelig også sin far. Og det er da også lidt trist kun at være to til aftensmaden. Især når den ene heller vil se iPad end at diskutere dagen i børnehaven;)

I aften skal jeg til et event i Århus. Et af de “sjældne” events her i Jylland. Jeg får rigtig mange spændende invitationer til events, biografpremiere, og åbninger af nye steder, men jeg må for det meste takke nej, da det er en lidt lang tur fra Skanderborg til København en torsdag aften kl. 18. Selvom det måske kan kombineres med at besøge nogle venner på sjælland. Så i dag glæder jeg mig virkelig over, at jeg skal til Århus, som jo ligger lige rundt om hjørnet.

Ha’ en skøn efterårsonsdag:)


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen