living on a budget

DIT (ikke DIY) – Do it together med Bosch

Reklame for Bosch

Bosch er ikke et nyt mærke for mig. Faktisk har vi rigtig mange produkter herhjemme der er fra Bosch. Boremaskiner, kaffemaskine, slibemus, håndstøvsuger you name it. Og så har vi lige købt en ny buskrydder fra Bosch. Ja, så er man blevet voksen, hva’. Derfor vidste jeg også, at det var produkter, som jeg kunne stå inde for, da jeg blev inviteret til et DIT event med Bosch i København.

Eventet blev holdt hos Mette Helena (kendt fra Nybyggerne og Retrovilla), hvor jeg sammen med en masse andre søde og kreative mennesker skulle lave vægkunst af trærester med hjælp fra den grønne 18V Power Tools-serie fra Bosch og Unlimited støvsugeren, der bruger samme batteri. Tjek lige resultatet er det ikke fedt? Jeg er vild med det.

Og så går pigerne i gang:)

Mille fra Sonoma_seven og Josephine fra @phinelmi 

Inden jeg tog turen til København fik jeg tilsendt nogle produkter fra Power Tools-serien og den smarte, ledningsfrie stangstøvsuger ‘Unlimited’, så jeg selv kunne give mig i kast med projekter herhjemme, og dem er der jo ikke for lidt af. Jeg var meget spændt på stangstøvsugeren, for vi har før haft en ledningsfri en af slagsen, som jeg ikke var særlig imponeret over, og med en rengøringsfreak som jeg, så skal redskaberne være i orden. Men jeg må nok indrømme, at jeg ikke har rørt vores gamle støvsuger i 14 dage nu. I hverdagen er den skiftet helt ud med den nye ‘Unlimited’ fra Bosch, som er fleksible og alsidig fordi den både kan bruges som håndstøvsuger og som stangstøvsuger. Der følger også tilbehør og mundstykke med, så den er nem at bruge til at nå op til loftet med, så jeg kan fjerne alt det edderkoppespind, som sidder rundt ved loftet (livet på landet:)).

Jeg syntes den var lidt tung til at starte med, da jeg kun har været vant til et almindelig støvsugerør, men den suger til gengæld ALT op, og er nem at navigere med og kommer nemt ind i hjørner og kroge. Med to hunde og et barn er det bare en hurtig og praktisk løsning i hverdagen. Støvsugeren kører desuden på batteriet Power for ALL, som også passer til produkterne i den grønne 18V Power Tools-serien. Derfor kan man nemt skifte mellem batterierne på støvsugeren og værktøjet og hurtigt lade op igen , da der medfølger en hurtigoplader, og dermed sikre en længere batteritid, hvilket er godt for en utålmodig sjæl som jeg. Vi har heldigvis efterhånden en del batterier, så jeg hurtigt kan komme videre. Så er den utålmodige sjæl glad;)

Vi har altid gang i et projekt eller to herhjemme. Jeg elsker det. Som i virkelig ELSKER DET. Morten hader det! Derfor er det godt at jeg heldigvis er rimelig selvkørende med mit værktøj. Selvom jeg da synes det er hyggeligst når Morten er med. Det er bare ikke liiige altid, at han synes det er så sjovt. Andre som kender det?? Trækker projekter ned over mandens hoved. Anyone?:)

Lige nu har vi gang i et bogreol projekt. Noget som jeg har ventet på siden vi købte huset. Den ene væg i vores stue (det nye kontor), er som skabt til en stor bogreol der fylder hele væggen. Og nu har jeg endelig fået overbevist Morten om, at det er en fantastisk ide. JA!! Derfor var min nye stiksav fra Bosch også som sendt fra himlen (især når man har målt forkert.. ups). Vores gamle stiksav gik helt død, og var desuden bare en virkelig billig en af slagsen. Og hold da op det kan mærkes, når man pludselig står med noget ordentlig kram i hænderne. Den gamle stiksav var med ledning og det har den her fra Power Tools-serien fra Bosch ikke. Den kører på det samme smarte Power for ALL batteri, som Unlimited stangstøvsugeren, hvilket gør den ret mobil og nem at bruge. Jeg kan kun sige, hvis I ikke har en stiksav. Så få en. Man kan lave de fineste projekter. Jeg har faktisk træ til at ligge til et nyt stuebord, som jeg skal skære med min nye stiksav;) Når jeg giver mig i kast med mine projekter, tænker jeg ikke så meget over, hvor jeg laver dem henne. Derfor står jeg også tit inde i stuen og skærer plader med stiksaven, og der er Unlimited støvsugeren god lige at have ved hånden, så vi ikke slæber savsmuld rundt i hele huset. Eller ude på terrassen, hvor vi også har skåret plader til.

Jeg glæder mig virkelig til at vise jeg alt det jeg/vi har gang i. Især reolen. Det bliver virkelig godt!

Der blev i øvrigt optaget en lille fin film fra eventet. I kan både se det grønne værktøj vi har brugt, den ledningsfrie Unlimited, som vi brugte efterfølgende og processen til resultatet:)


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen