Popcorn med saltkaramel og lakrids

Popcorn med saltkaramel og lakrids

OMG det her er noget af det bedste jeg har smagt. Det er endda bedre end min banansis med chokolade og peanutputter og det er seriøst godt!! Den trofaste følger på Instagram story vil måske vide, at jeg har tabt mit hjerte til NoCrap popcorn. Som ligepræcis er karamelpopcorn med smag. De er bare virkelig dyre. Og derfor har jeg nu lavet mine egne som, hvis jeg skal sige det, smager præcis ligeså godt. Og så kan de laves på 10 minutter og meget billigere!

Læs også hvordan du laver lækre bounty kulgler HER

Ingredienser

En pose popcorn til mikroovnen

80 gr. smør

4 spsk brunfarin (med top)

3 spsk sirup (Jeg har brugt mørk sirup)

1/2 tsk salt (Brug gerne havsalt)

En knivspids natron

1 tsk vaniljesukker

2-3 tsk lakridspulver (alt afhængig af hvor meget smag af lakrids du vil have)

Popcorn med saltkaramel og lakrids

Læs også hvordan du laver hjemmelavet Ferrero Rocher HER

Sådan gør du

Pop popcornene i mikroovnen og hæld dem ud på en bradepande beklædt med bagepapir.

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt brun farin og sirup. Lad det koge sammen til en karamelmasse. Tilsæt salt, natron og vaniljesukker. Rør det rundt og hæld massen ud over popcornene og vend det rundt med en paletkniv. Det skal gå stærkt da karamellen størkner rimelig hurtig. Lad det køle ned og hak lidt i popcornene med paletkniven så de ikke samler sig i karamelklumper. Put lakridspulveret i en frysepose, tilsæt popcornene og ryst godt. Drys evt. lidt ekstra havsalt over til sidst.

Advarsel!! De er stærkt vanedannende;)

Velbekomme!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top