Ny billedvæg til kontoret – New York New York

Annonce for PlakatPlaza

Der er sket lidt herinde i denne her stue efter at vi rykkede kontoret herind. Det har i øvrigt været en super god beslutning. Jeg sidder mere ved et skrivebord og arbejder, frem for at sidde i en dårlig arbejdsstilling i sofaen med computeren på skødet og Malte har fået sig et værelse. Det har virkelig været win for alle. Væggen bag sofaen har jeg ikke gjort så meget ved. De høje vægpaneler lavede jeg for længe siden og den grå farve har faktisk været på væggen et stykke tid nu, og jeg er ret glad for farve. Men jeg ville gerne at der skulle ske noget på væggen, uden at jeg skulle male den om. Og derfor har jeg lavet en ny billedvæg med plakater fra PlakatPlaza.

Jeg er kæmpe fan af billedvægge og har dem en del steder i huset. Både i køkkenet, i stuen, i soveværelset og nu på kontoret. Jeg synes det er så fint at sætte flere plakater eller billeder sammen.

Billedvæg

Plakatplaza har virkelig mange flotte plakater i et dejligt minimalistisk udtryk. Jeg faldt fuldstændig for deres New York serie. Jeg har faktisk aldrig (endnu) været i New York og vil det virkelig gerne. Så denne billedvæg må være en påmindelse om, at vi meget snart skal afsted! Måske jeg skulle ønske mig et tilskud til turen i julegave (hmm:))

Noget af det jeg synes der kan være svært ved at starte en hel ny billedvæg er, at finde plakater der passer sammen. Jeg går typisk ind på en hjemmesiden, tager screenshot af alle de plakater jeg godt kan lide og sætter dem ind i en collage app, så jeg kan se hvordan de ser ud sammen. Det er et lidt bøvlet og tidskrævende projekt og giver ikke et helt retvisende billede. Hos PlakatPlaza er plakaterne delt ind i kategorier og serier, så det er nemt og overskuelig at se, hvilke plakater der passer sammen. Man kan faktisk købe hele serier/plakatsæt sammen, og de er rigtig gode til at vise inspirerende billeder med plakaterne på kryds og tværs. Det er et kæmpe plus i min bog!

Jeg har valgt fra serien New York. Rammerne er også fra PlakatPlaza, og dem kan man tilføje til indkøbskurven med det samme, når man har valgt plakater, så man ikke skal ind og finde den ramme der passer til plakaterne bagefter.

Priserne på plakaterne starter fra 69 kr.

I kan finde alle mine plakater her:

New York a good idea // Flatiron building // Empire state building // NYC 8th Avenue // New York Manhatten kort

Billedvæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Ny billedvæg til kontoret – New York New York”

  1. Hej Louise
    Flot New York væg! Byen er fantastisk – du MÅ derover! Jeg vil gerne spørge, hvor du har købt den runde pude i sofaen henne?
    Vh Bente

    1. Living on a budget

      Hej Bente. Tusind tak:) Der er slet ingen tvivl om at vi skal afsted. Der er bare kommet andre rejser “i vejen”;) Jeg er sikker på, at jeg vil elske det! Den er fra Tinytiny.dk. Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top