Kreativ pakkekalender

Annonce for Flying Tiger Copenhagen

Pakkekalender

Pakkekalender til Malte. TJEK. Andre end mig som kan sætte flueben ved det projekt? Ellers vil jeg i det her indlæg tippe jer om, hvor I både kan gå i krig med pakkekalendergaver og adventsgaver (til billige penge!)

Det er faktisk først i år vi sådan for alvor er begyndt med de her gaver i løbet af december. Sidste år startede vi lidt ud med adventsgaver, men da Malte først lige er blevet 4 i september, har han (synes jeg/vi) været for lille til at have den store interesse for det. Men jeg skal da lige love for at der er sket noget her på det sidste. Og derfor tror jeg også han bliver ellevild, når han ser hans pakkekalender i år. Jeg kan lige høre ham. Han er så sød.

Han kommer tit med udmeldinger som “ej, mor her er bare så flot. Jeg synes det er så flot inde på mit værelse”. Eller hvis jeg har købt noget til ham, så siger han “Hvor er du sød mor. Det er jeg bare vildt glad for. TAK, mor”! Og så smelter mit hjerte lige. Så han har virkelig fortjent det.

I kender jo nok alle Flying Tiger Copenhagen, ellers skal I hvert fald, som det første, skynde jer ned og plyndre dem for alle deres flotte julekugler til 10 kr. stk.!! De er SÅ fine.

Jeg har lagt stor vægt på at købe kreative pakker, som vi kan hygge os med sammen som familie. Jeg er sikker på at Malte og farmand nok skal få en masse sjov med de her virtuelle realitybriller. Og jeg glæder mig til at spille og lave modellervoks med ham. Og så elsker Malte drager og dinosaurer. Så jeg er sikker på at den grønne dragelampe og mal-selv dinoen bliver et kæmpe hit.

Der hvor jeg synes at Flying Tiger Copenhagen gør det specielt godt er, med alle deres fine kreating og små dimsedutter, som oftes kun koster mellem 5-15 kr. (Indskudt bemærkning: Jeg er simpelthen så glad for, at vi har den butik i vores lille Skanderborg!).

Malte har altid perlekæder og perleting med hjem fra børnehave, men vi har faktisk slet ikke haft noget herhjemme, så jeg tror, han bliver helt vild med de her forskellige perler og maleting, så vi kan bruge mere tid på at klippe og klistre og lave perlekæder herhjemme. Jeg elsker jo også selv at være kreativ, så det er dejligt, at vi kan gøre det sammen.

Når det kommer til Malte, så skal hans verden langt fra være sort/hvid, som det meste af resten af vores hjem. Jeg har lagt stor vægt på, at han værelse skulle være til ham, med alt hvad det indevære som barn, og ikke “bare” et rum som passede i farverne til min Instagram profil.

Derfor er der kommet fuld smæk på både farver og pynt på kalendergaverne. Det er lidt som at spise, ikke. Man spiser med øjnene. Og pæne (store) pakker er bare de mest spændende. I hvert fald som barn, tænker jeg;)

Alt papir og pynt er også fra Flying Tiger Copenhagen.

Pakkekalender

Jeg har virkelig gjort mig umage med at pynte pakkerne. Og det er da ingen hemmelighed, at jeg nok også lige præcis derfor er endnu mere spændt på Maltes reaktion. Jeg har lavet bånd, sløjfer og julestokke af piberensere og limet små stofkugler på pakkerne med en limpistol.

Pakkekalender

Pakkekalender

Her er julekuglerne som jeg talte om tidligere. Armen er de ikke bare skønne!?

Jeg håber I har fundet lidt inspiration til jeres pakker og indpakning. Uanset om det er til pakkekalendre, adventsgaver, julegaver eller til pakkespillet til julefrokosten.

Og til jer der tænker, “hvor er det dog synd for det 4-årige barn, at han skal gå og savle over de pakker der indtil d. 1. december”, så er de altså taget ned igen og sat væk i sækken. De kommer selvfølgelig først op et par dage inden d. 1 december. Alt andet ville jo være ren tortur for den stakkels dreng;) Men nu ved jeg i hvert fald hvordan det skal se ud.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top