5 podcast du skal høre her i vintermørket!

Podcast anbefalinger

Jeg har gennem længere tid anbefalet serier og bøger på min Instagram story, og min fornemmelse er egentlig, at flere af jer synes det er ret brugbart. Så derfor prøver jeg lige at springe ud i noget helt nyt her på bloggen med podcast anbefalinger. Og så må jeg jo se, hvad I synes om det. Så giv endelig en tilbagemelding på, hvad I synes om indlægget (gerne efter I har hørt de her podcast;))

Podcastverdenen er egentlig forholdsvis ny for mig. Ikke fordi jeg ikke vidste de var der. Jeg brugte det bare ikke. Men jeg gav det alligevel et skud for et lille års tid siden. Og nu er jeg hooked. Jeg tager ingen steder uden mine høretelefoner, og har jeg bare 5 minutter, så kan du være sikker på at finde mig med dem på. Så hvis du endnu ikke har joinet bølgen, så start med de her 4. Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet.

Kvinden med den tunge kuffert

Handler om en norsk kvinde som rejser rundt med en stor tung kuffert, og svindler alle hun kommer i nærheden af. Hun spiller folk ud mod hinanden, finder på de vildeste løgne og låner penge af folk og forsvinder derefter sporløst. Journalisten som indspiller podcasten er lige i hælene på hende, og det er en af de ting som er med til at gøre den virkelig spændende. Det her var min podcast debut, og det var den som virkelig fik mig til at åbne øjnene for podcasts.

Mørkeland

Den her podcast har gjort, at jeg ikke tør at være alene hjemme (haha). Men den er simpelthen så spændende, at jeg ikke kan lade være med at høre den. Mørkeland bliver indspillet af to kusiner som i hvert afsnit diskuterer et mord hver. Man bliver virkelig uhyggelig overrasket over hvor makabre mord der er blevet begået i lille Danmark.

Man kan aldrig vide

Jeg synes den minder lidt om ‘Kvinden med den tunge kuffert’. Det handler ligeledes om en person (Mads) som svinder alt og alle han kommer i nærheden af. Journalisten dykker ned i hans barndom og prøver at finde ud af hvorfor han er blevet til den han er. Han interviewer både dem Mads har svindlet, men også venner og familiemedlemmer, så man får flere vinkler på, hvad der driver en fyr til at svindle som han gør og ovenikøbet slippe afsted med det.

Alt er nu

Den her Podcast var skyld i, at jeg tudede det meste af vejen fra Jylland til København og kom til et event med sort maskara under begge øjne. Den handler om et kærestepar, som lige er startet deres liv sammen, alt er rosenrødt, de snakker børn, om at blive gift og alt det man gør som et nyforelsket par. Men en dag får Stine en besked som vælter alle deres drømme.

Hvis I allerede hører podcast, så har I måske hørt om dem alle eller nogle af de her podcasts. Hvis I er helt nye, så hør dem! Jeg ville ønske, jeg havde dem til gode. Jeg har heldigvis stadig en masse afsnit af Mørkeland endnu:)

Kom endelig med forslag, hvis I har nogle anbefalinger til podcasts man bare skal høre!

Jeg er din gud

Det her er noget af det mest sindssyge jeg nogensinde har hørt. I 1978 begår over 900 mennesker kollektiv selvmord i Jonestown midt i den sydamerikanske jungle ved at drikke saftevand blandet med gift. Men de nøjes ikke med at slå sig selv ihjel. De slår lige deres børn ihjel først, ved at få dem til at drikke giften!!! Jeg sad mest af alt bare tilbage med en kvalme da jeg var færdig med afsnittet her. Men alligevel så jeg dokumentaren om den samme sag som ligger på DR2 “Jonestown-massakren: Hvad skete der?“. Den vil jeg anbefale man ser, for der kommer nogle helt andre ting frem, som man ikke hører i podcasten. En vild beretning om, hvad en mand kan få næsten 1.000 mennesker til at gøre (frivilligt?).

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

8 kommentarer til “5 podcast du skal høre her i vintermørket!”

 1. Jeg kan anbefale Myrdet – hvis man ikke er sart. Utrolig uhyggelige sager de tager op men de 2 værter er fantastiske 🙌🏼

 2. Pingback: Komme seg gjennom vintermørket | Signe Schineller

 3. Sikke et skønt indlæg med god inspiration. Jeg har selv hørt Kvinden med den tunge kuffert og mørkeland og jeg elsker dem! Jeg vil da helt klart starte med at lytte til de andre to anbefalede 🙂

 4. Årh hvor ville jeg ønske det var mig der havde nogle afsnit af mørkeland til gode! Kvinden med den tunge kuffert slugte jeg også på to dage – shit den er god! Den gad jeg godt jeg havde til godt 😉 Men Podcasts er faktisk også forholdsvist nyt for mit vedkommende, men nu søger jeg desperat efter nye jeg kan lytte til, så det kunne være fedt hvis du opdaterede din liste hvis du opdager nye 😀

 5. Jeg startede også ud med “Kvinden med den tunge kuffert”, som er helt fantastisk. Jeg har faktisk lyst til at høre den igen. Jeg kender også flere, som har mødt hende i virkeligheden, hvilket gør det ekstra sjovt!
  Men jeg vil så også sige, at de podcasts, jeg derefter har hørt, ikke helt lever op til standarden. Så måske skal jeg prøve nogle af dem, du anbefaler 🙂

  1. Living on a budget

   Jeg håber i hvert fald ikke du bliver skuffet over dem her. De er alle gode. Synes jeg i hvert fald;)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top