Billig familieferie i Nordtyskland

Reklame for tysk Turist Information

Den tyske autobahn

Den tyske autobahn kan altså være meget pæn;)

Måske I læste med først på ugen, da jeg skrev lidt om min tur til Hannover og Celle med min lillesøster. Ellers kan I læse indlægget HER.

Jeg elsker at smække min familie i bilen og så bare køre. Faktisk har vi fundet ud af, at det er en rejseform som passer os utrolig godt, så jeg er allerde i gang med at planlægge den næste tur til Tyskland. Jeg vil rigtig gerne have Malte med i Hannover Zoo, da jeg selv var vildt imponeret. Vi var ret heldige med vejret da min søster og jeg var afsted i starten af december. Vejret var ret mildt, hvilket var dejligt, da vi jo brugte hele weekenden udenfor og gik ret meget. Men det kunne jo være en perfekt udflugt til foråret eller til sommer. Især når Niedersachsen ikke ligger længere væk.

Jeg stod seriøst så tæt på den løve der! Altså der var selvfølgelig glas i mellem;)

Hvis vi igen tager til Hannover igen, så vil jeg gerne opleve Herrenhäuser Garten om sommeren. Jeg syntes den var vildt imponerende og kæmpe stor. Vores guide syntes dog ikke den var noget speciel her under vinteren. Den skulle være virkelig smuk om sommeren, med en masse forskellige blomster og palmer. Om sommeren er der også et kæmpe fyrværkerrishow. Jeg har kun set det i en video, men det ser super flot ud.

Hannover har også et stort shoppingcenter, som vi kort var inde at besøge. Min søster og jeg var ikke rigtig rundt i butikkerne, da vi bare skulle have en halv time til at gå. Så næsten gang vi er i Hannover, så ved jeg i hvert fald hvor jeg skal ose. Til info: Om søndagen har alle butikker lukket i Tyskland, hvilket jeg faktisk synes er helt fint. De har dog en masse butikker på banegården i Hannover, som mest af alt minder om en lufthavn, og der kan man altid smutte ind, hvis man gerne vil shoppe om søndagen. Men nu når jeg gerne vil afsted med Morten og Malte, så er det nok ikke shopping som står højest på programmet;)

Jeg har overvejet lidt om vi skal forbi badelandet ‘Tropical Island’. Det har verdens største indendørs regnskov. Man kan også booke en hytte, så det minder måske lidt om Lalandia herhjemme. Desuden ligger badelandet kun 50 km fra Berlin, så man kunne jo eventuel kombinere det med en tur til Berlin. Jeg har gået på sprogskole i Berlin tilbage i 2007 og har længe gerne vil tilbage til byen.

Jeg gad virkelig også godt at se den underjordiske drypstenshule i Harzen. Bjerget var engang et koralrev i det sydlige Stillehav, men nu kan man opleve hvordan planter og dyr blev til, om havoversvømmelser, dinosaurerne og bjergdannelser. Lige noget for Malte som er tosset med dinosaurer.

Som jeg har sagt før, så synes jeg virkelig at Nordtyskland har meget at byde på, og det er så nemt at komme dertil i bil.

Jeg bliver altså også lige nød til at tippe jer op et hotel i Slesvig, som jeg var på sammen med min far i november måned. Det hedder Restaurant Strandleben Hotel. Det er sådan et fint strandhotel, og de har en fuldstændig fantastisk morgenmad. Slesvig by ligger desuden tæt på kysten, så man kunne jo passende slå det sammen med en strandtur, hvis vejret er godt. Man kan leje sådan nogle vilde solsenge på stranden. Det må jeg simpelthen prøve en dag. Jeg skulle have givet Morten en tur til det strandhotel der i julegave, for jeg vil gerne derned igen. Det er for sent nu. Så måske det bliver til en fødselsdagsgave.

Udsigten fra mit værelse på Strandleben Hotel, da vi kom op efter at have spist aftensmad på hotellet. 

Hvis I selv planlægger en tur til Tyskland, så kan jeg anbefale at få inspiration HER

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Billig familieferie i Nordtyskland”

  1. Fyrvärkeriet i Herrenhäuser Garden er virkelig smukt… dog ikke noget jeg decideret ville rejse efter. Prøv Hamborg. Efter min mening en langt mere interressant by i forhold til Hannover. Spändene forskellige bydele. Eller øen Sylt, stor naturoplevelse og med gode shoppingmuligheder. Kun 40 min fra DK.

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top