Ny stue eller “gammelt” kontor?

Reklame for Kilands Tæpper

Få 10% på alle tæpper fra Kilands.dk

Gælder til og med d. 20.01.19

Jeg har snart ikke tal på længere, hvor mange gange dette rum har gennemgået en make-over. Det har både været stue, maltes værelse, legerum, stue igen, kontor og nu er det sådan lidt semi-stue-kontor-agtigt. Det er lidt svært at beskrive det som et kontor, da det er i forlængelse af stuen, og jeg har åbenbart også svært ved at lade være med at indrette det som stue. Og efter jeg har har fået det her smukke ryatæppe derind, så bliver det ikke mindre stue-agtigt tværtimod. Men skrivebordet og computeren er der altså stadig. Uanset om det er et kontor eller en stue, så har det kun gjort rummet mere hyggeligt med tæppet. Jeg har længe været glad for de langhårede ryatæpper, de giver masser af hygge, og det her er heldigvis også nemt at rengøre, hvilket er ret vigtigt for os med to hunde. “Hygge” betyder rigtig meget for mig i mit hjem. Det kan godt være her ikke er mange farver og heller ikke så meget nips, men jeg elsker at indrette med puder, tæpper og sterinlys, som tilfører en hyggelig stemning til huset.

Kilands har et kæmpe udvalg af tæpper, og jeg faldt faktisk over deres hjemmeside, fordi jeg søgte efter plastiktæpper til terassen til sommer. Ja, man er vel tidligt ude. Jeg kan næppe være den eneste som drømmer om sol og sommer allerede nu??? Jeg har et plastiktæppe på terassen og et stribet et i gangen, som I altid spørger til. Jeg synes, I skal tage at kigge på plastiktæpperne her. Der er i hvert fald rigtig mange forskellige. Og jeg har fundet et stribet et præcis magen til mit fra gangen lige HER, og så koster det kun fra 214 kr.

 Husk de 10% rabat med koden “Livingonabudget”

Samson har godkendt tæppet;)

Vi skal alle være her. Også hundende. Så engang i mellem renser jeg lige vores tæpper med en tæpperenser. Men det her er så nemt at støvsuge, så jeg tror ikke det behøver at blive renset så ofte, som vores uldtæppe:)


 Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Ny stue eller “gammelt” kontor?”

  1. Living on a budget

   Hej Mette

   Jeg er også rigtig glad for den. Den er fra sofakompagniet. Men jeg er lidt bange for at den udgået.

   Kh Louise

  1. Living on a budget

   Det er en biopejs. Den kører på bioethanol:) Da det er bioethanol, skal man ikke bruge udtræk til skorsten osv. Så den kan stå lige der hvor man gerne vil have den:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen