Vores hus skal vurderes i dag!

I dag er lidt en nervepirrende dag. For vi får besøg af en ejendomsmægler som skal vurdere huset. Det er ikke fordi, det skal sælges, men fordi vi lige siden vi købte huset har haft en drøm om at bygge til. Jeg tør næsten ikke at nævne det mere, for nu har jeg snakket om det så mange gange, og der er ligesom ikke sket en skid. Årene har bare taget hinanden og pladsen har været fin nok til os indtil nu. I sommers da jeg gjorde haven klar og malede terrassen og alt det der, var det hele tiden med tanken på at vi skulle have huset vurderet, men det skete bare aldrig. Så jeg er en smule ærgerlig over tidspunktet han kommer ud på. Da alting jo ser lidt trist ud her om vinteren. Men altså, de siger jo, at de godt kan se bort fra det, så det må vi håbe. I det mindste så skinner solen i dag. Så det må være et plus.

Jeg er virkelig spændt på resultatet, for lad os være ærlige, vi bor jo ikke ligefrem et sted hvor kvm prisen er skyhøj. Vi synes selvfølgelig at vi bor helt perfekt, men fordi vi kun har 129 kvm og bor på landet, så går jeg også med en knude i maven, for jeg vil jo så gerne have at huset bliver vurderet så højt, at vi kan realisere vores drøm, uden at vi skal låne alt for meget ud over en evt. friværdi. Huset skal helt klart nok være steget. Vi købte jo åndsvagt billigt (synes vi i hvert fald), og huspriserne er generelt steget her i området. Spørgsmålet er bare om det er steget nok! Vi har lavet rigtig meget ved huset, især i haven. Helt ny indkørsel, carport, terasse, ny hoveddør, ny trappe og meget mere. Men forandringen er primært sket udenfor. Men nu må vi se. Jeg overvejer lidt at bage nogle boller. Tror I hjemmebag i næsen kan få prisen til at stige? Haha. Jeg har i hvert fald gjort mit bedste for at huset er pænt, så må vi jo bare håbe, at det kommer til at afspejle sig i vurderingen.

Kryds lige fingrer for os i dag! 


 Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

7 kommentarer til “Vores hus skal vurderes i dag!”

 1. Uhh, spændende. Krydser fingre for at det bliver den vurdering I håber på.
  En helt anden ting – helt ude af kontekst (undskylder mig selv med at være ny følger)…din fine terrasse er sortmalet og så flot – har længe villet male min sort, men alle siger at jeg ikke skal gøre det, fordi den bliver alt for varm i solskin. Hjælp mig med et par gode argumenter 😊🙏🏻

  1. Living on a budget

   Haha, tror mig, hvis du maler din terrasse sort, så er varmen dit mindste problem;) Det er sjovt nok den jeg hører mest. Og jeg har altid sagt at det alligevel ikke bliver varmt nok i DK til, at man ikke kan gå på den. Så kom sommeren sidste år. Der må jeg nok indrømme, at jeg tog sko på;) Men altså skidt og snavs er nok det værste ved en sort terrasse. Man ser alt på den, og jeg har olieret vores hvert år. Men jeg har bestemt ikke fortrudt og selv med vores erfainger nu, så ville jeg stadig male den sort. Jeg synes det ser mega godt ud;) Det er vidst mit bedste argument. Kh Louise

  1. Living on a budget

   Tusind tak:) Vi håber på at kunne få 60-80 kvm ovenpå. 60 ville være længe rigeligt, så det er målet:) Kh Louise

 2. Hvor bli’r det spændende, hvad vurderingsmanden kommer frem til. Jeg krydser fingre for jer. Overvej dog, om I også vil have en second opinion, der kan jo let være forskel i vurderinger 🙂

  1. Living on a budget

   Det bliver vildt spændende. Det er vores bank der sender en mægler ud, så vi har desværre ikke så meget at skulle have sagt. De har jo en fast samarbejdspartner. Så vi krydser bare fingrer. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen