Make-over i soveværelset og på badeværelset

Reklame for Beckers

Make-over i soveværelset

Soveværelset før

Jeg ved ikke om det er forårets kommen der har gjort det. Men det har simpelthen kriblet i mine fingre for at finde maler penslen frem her på det sidste. Måske I har lagt mærke til det – vores hjem er meget sort/hvid;) Stort set samtlige rum har en grå væg i vores hus. Og nu skulle der bare ske noget andet! Jeg kan nok ikke prale af at jeg er sprunget ud i de vilde pangfarver, men jeg synes faktisk, at jeg har taget et ret stort spring, når jeg kun tidligere har arbedjer inden for de grå nuancer. Og det er bestemt ikke sidste gang, jeg går i en anden retning!

Jeg har været ret glad for den mørkegrå i soveværelset, men nu er det snart forår og sommer, og så syntes derfor at noget mere lyst og lækkert var passende. Og det har virkelig løftet soveværelset. Det har lige givet det friske pust, som jeg trængte til.

Make-over i soveværelset

Både den beige og den grønne farve er blandt Beckers bud på årets farver 2019, og de er begge blandet på Beckers Elegant maling (som lige har skiftet navn til Living). Det særlige ved denne maling er at den er ekstra miljøvenlig og har både svanemærket og astma og allergi mærket. Faktisk har Beckers nordens mest miljøvenlige maling. Jeg ved ikke om det var grunden til at alt malingen vi fik på tøjet gik af i vask. Men det er da et kæmpe plus. Jeg troede faktisk, jeg havde ødelagt en t-shirt, fordi jeg ved et uheld fik maling på den, men det var helt væk da den kom ud af vaskemaskinen. WIN!

Farvekoder

 Grøn: Salvia 825

Beige: Grotta 536

Badeværelset før

Min seje lille hjælper på 4 år

Badeværelset efter

Make-over på badeværelset

Make-over på badeværelset

Jeg havde også et lille ekstra malerprojekt. Den fine FDB stol har efterhånden stået i skuret i flere måneder efter jeg købte den i genbrug. Planen har hele tiden været at den skulle males. Jeg er bare aldrig kommet dertil. Men nu når jeg alligevel skulle svinge penslen, så kunne jeg også ligeså godt få renoveret stolen. Stolen har fået sort træmaling fra Beckers i glans 10, så den er meget mat, hvilket er ret tydeligt i forhold til den blå som skinner. Jeg er ret vild med det matte look, og jeg har derfor også valgt begge mine vægmalinger i glans 7. Jeg synes det giver et helt andet look. Nu er der nok nogen der vil sige, at en lav glans er upraktisk, fordi den ikke kan tørres af for skidt. Men altså det er ikke så tit at væggene i vores soveværelset bliver beskidte:) Hvis det var i gangen eller bagved kogepladerne, så ville jeg dog helt sikkert vælge en maling med en højere glans.

Stolen er simpelthen blevet så pæn. Det bedste genbrugskøb jeg har gjort længe

Maler tips

Maler tips

For at få en helt lige kant, skal man huske at dække kanten af med tape og lukke tapen med “grundfarven på væggen, så den nye maling ikke sniger sig ind under tapen. Når grundmalingen er tør, kan den nye farve males på. I mit tilfælde er min grundfarve hvid, det er den farve jeg har på de tilstødende vægge. Jeg har altid en bøtte til at stå med den samme maling som jeg har brugt til de hvide vægge.

OBS

Tag altid tapen af mens de nye maling er våd. Du skal selvfølgelig være færdig med at male, men man skal ikke lade tapen side på til den nye maling er tør, for så kan man rive noget af maling med af.

Maler tips

Her har jeg lige givet det sidste lag maling og tager tapen af med det samme

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

12 kommentarer til “Make-over i soveværelset og på badeværelset”

 1. Hej hvor er den grønne farve flot. Hvor er den fra og hvad er farve koden 🙂
  Kh Esther

 2. Hej Louise

  Vil lige starte med at sige at jeg/vi simpelthen din stil og alle dine fif 🙂
  Den hvide maling du bruger inde i soveværelset, har du en farvekoder på den og er det den samme du bruger på din nyeste video inde fra stuen? 🙂

  DBH Camilla

  1. Hej Camilla

   Uh det er 100 år siden jeg har malet med den hvide i soveværelset. Det var det jeg malede hele huset med da vi flyttede ind. Det var bare en eller anden standard farve fra Jem og Fix. Så det er ikke den samme. Den gamle er også glans 10. Og den jeg har malet med i stuen er glans 5. Den er fra Beckers mærke Grotte. Kh Louise

 3. Pingback: Forårs make-over i stuen - livingonabudgetdk

 4. Louise hvor er det bare blevet pænt, det må jeg nok sige! Er helt vild med stilen i begge rum. Står selv overfor at skulle gøre lidt ved badeværelset. Helt sikkert en masse god inspiration for mig og mange andre 🙂

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top