Make-over af bryggers

Egentlig skulle den her make-over føre til en pusleplads til når vi bliver forældre for 2. gang midt i november, men da der stadig er 2 1/2 måned til, så syntes jeg det var lidt overilet at det allerede stod klart nu;) Det var lidt noget andet, hvis det var på et børneværelse, hvor man kunne lukke døren, eller hvor det gav mening at der var en pusleplads lige nu. Men da vi hverken har et værelse eller ønsker at pusle på et værelse, så er det sådan det er endt. Vi har det bedst med at være i nærheden af en håndvask, nu når der er mulighed for det.

Efter

Bryggers efter

Bryggers efter

Før

Bryggers før

Farverne og reolen er dog valgt på baggrund af, at det skal være en pusleplads til en lille pige, men selvfølgelig skal det også kunne bruges bagefter. Det er jo trods alt et bryggers der hovedsagelig bliver brugt til opbevaring og tøjvask.

I februar fik vi skiftet vores oliefyr ud med en varmepumpe, og hylden i væggen faldt ned da håndværkerne arbejdede derude, og siden er der ikke rigtig sket noget med rummet. Det har altid været sådan lidt smågrimt og vi har bare lukket døren til det. Så ud over en make-over trængte der også gevaldigt til at bliver malet og gjort rent. Sådan en tørretumbler støver jo helt vildt og det gamle oliefyr gik i stykker et par gange og har sodet væggene til. Så det var dejligt at komme i bund med rummet, nu når vi nok kommer til at tilbringe ret meget tid derude med den lille.

Se også: Make-over af soveværelse og badeværelset

Bryggers efter

Før

Efter

Jeg glæder mig allerede til at vise jer hvordan det kommer til at se ud, når det bliver en pusleplads. Men indtil da er jeg ret glad for resultatet.

I går på min story kunne I se hvordan jeg blandede farven til væggen. Så der er desværre ingen farvekode. Men jeg er glad for, at jeg gik med den beige/rosa farver. Den er SÅ flot.

Hylden og knagen er fra Trævarefabrikernes udsalg.

Se også: Make-over af børneværelse til 1228 kr.

Make-over af bryggers efter

Make-over af bryggers

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Make-over af bryggers”

  1. Det er godt nok blevet fint, sikke en forskel 🙂 Hvor meget kostede det at lave make-overen? Kan ikke se det fremgår, men kan forestille mig det ikke har været det helt store, ligesom du tidligere har lavet make-overs til relativ få penge. God inspiration.

    1. Hej Thomas

      Mange tak:) Det har ikke kostet mere end reolen og knagen. Malingen har jeg selv blandet af et par rester:) Kh Louise

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top